fbpx

Flexfone Erhvervstelefoni

God kommunikation starter med Flexfone erhvervstelefoni

Den komplette og gennemtænkte telefoniløsning

Flexfone er IT Forum Gruppens partner inden for erhvervstelefoni.
Med Flexfone får du erhvervslivets mest intuitive og kraftfulde telefoniplatform, der samler webbrowser, mobil, bordtelefon og Microsoft Teams i én integreret løsning.

Løsningen kombinerer den smarte fleksibilitet fra mobiltelefoni med alle de velkendte funktioner fra bordtelefonen – ikke mindst den gode lyd! Du får et komplet overblik over alle medarbejdere og binder virksomheden sammen på tværs af lokationer, så I kan yde den bedste service over for jeres kunder og andre samarbejdspartnere.

Og med Flexfones nye integration til Microsoft Teams står du stærkt, når det gælder effektiv kommunikation og sammenhængende arbejdsgange.

Online omstillingsbord giver overblik

Myfone.dk er din indgang til Flexfones mange funktioner og muligheder.

Her har du det totale overblik: Hvem betjener virksomhedens telefonkøer? Hvem er ledige eller optagede? Arbejder en kollega hjemmefra eller sidder vedkommende i møde? På myfone.dk finder du nemt og hurtigt svaret, så du ved, hvem der sidder klar til at modtage dit opkald.
 

Som medarbejder har du fuld kontrol over dine egne præferencer. Du kan logge af og på telefonkøerne. Med ringeprofiler kan du styre, hvordan din telefon skal opføre sig, når du fx sider i møde eller er på farten. Du har overblik over ind- og udgående opkald og nem adgang til din egen virtuelle telefonsvarer. 

På Myfone.dk kan du også håndtere alle indgående og udgående opkald med den indbyggede softphone. Det eneste du skal bruge er et headset med en mikrofon.

Tag virksomheden med på farten

Med Myfone app’en er du altid forbundet med din virksomhed og har alle dine telefunktioner lige ved hånden. Med få tryk kan du styre dine køtilmeldinger, se om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald, aflytte din telefonsvarer, tjekke din opkaldshistorik, styre dine ringeprofiler og meget, meget mere.

Medarbejdere med Flexfone mobilabonnement har gratis adgang til Myfone app’en.

Nysgerrig på at høre mere?

Flexfone erhvervstelefoni kan skræddersys til alle behov og tilpasses virksomheder i alle størrelser. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan Flexfones telefoni-løsninger kan skabe værdi i din virksomhed – det er helt uforpligtende.

Flexfone integreret i Microsoft Teams

Seneste skud på stammen i Flexfone-familien er Microsoft Teams-integrationen, som lader dig bruge Teams som en softphone på lige fod med din smartphone eller bordtelefon.

Med Myfone app’en til Teams har du alle de øvrige Flexfone-funktioner lige ved hånden – nemlig direkte i Teams-menuen.

Teams styrker jeres samarbejde og kombinerer alt i en samlet platform, hvor I kan chatte, dele filer, afholde videomøder og arbejde med jeres yndlings-apps i Office 365. Med integrationen af Flexfone er cirklen nu sluttet, og du har al din kommunikation samlet ét eneste sted. 

Nysgerrig på Microsoft Teams? Læs mere her

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.