Flexfone Erhvervstelefoni

PROFESSIONEL OG FLEKSIBEL TELEFONI PÅ KONTORET, PÅ FARTEN ELLER HJEMME.

Overvejer du også en ny telefoniløsning?

Hør Asger som er it-chef i Søberg Gruppen, om hvorfor de valgte telefoni løsningen fra Flexfone i samarbejdet med IT Forum Gruppen.

Den komplette og gennemtænkte telefoniløsning

Flexfone er IT Forum Gruppens partner inden for erhvervstelefoni.
Med Flexfone får du erhvervslivets mest fleksible og brugervenlige telefoni-løsning, der fungerer lige nemt hvad enten du og dine medarbejderne befinder sig på kontoret, på farten eller hjemme. Bare log på Microsoft Teams eller åbn Myfone-app’en, så er du i gang!

Løsningen kombinerer den smarte fleksibilitet fra mobiltelefoni med alle de velkendte funktioner fra bordtelefonen. Resultatet er komplet overblik og en virksomhed, der er bundet sammen på tværs af lokationer, så I kan yde den bedste service over for jeres kunder og samarbejdspartnere.

Online omstillingsbord giver overblik

Myfone.dk er din indgang til Flexfones mange funktioner og muligheder.

Her har du det totale overblik: Hvem betjener virksomhedens telefonkøer? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra eller sidder vedkommende i møde? På myfone.dk finder du nemt og hurtigt svaret, så du ved, hvem der sidder klar til at modtage kundernes opkald eller din viderestilling.
 

Som medarbejder har du fuld kontrol over dine egne præferencer. Du kan logge af og på telefonkøerne. Med ringeprofiler kan du styre, hvordan din telefon skal opføre sig, når du fx sider i møde eller er på farten. Du har overblik over ind- og udgående opkald og nem adgang til din egen virtuelle telefonsvarer. 

På Myfone.dk kan du også håndtere alle indgående og udgående opkald med den indbyggede softphone. Det eneste du skal bruge er et headset med en mikrofon.

Tag virksomheden med på farten

Med Myfone app’en er du altid forbundet med din virksomhed og har alle dine telefunktioner lige ved hånden. Med få tryk kan du styre dine køtilmeldinger, se om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald, aflytte din telefonsvarer, tjekke din opkaldshistorik, styre dine ringeprofiler og meget, meget mere.

Medarbejdere med Flexfone mobilabonnement har gratis adgang til Myfone app’en.

Skal vi skræddersy din virksomheds telefoni?

Flexfone erhvervstelefoni kan skræddersys til alle behov og tilpasses virksomheder i alle størrelser. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan Flexfones telefoni-løsninger kan skabe værdi i din virksomhed – det er helt uforpligtende.

Flexfone integreret i Microsoft Teams

Seneste skud på stammen i Flexfone-familien er Microsoft Teams-integrationen, som lader dig bruge Teams som en softphone på lige fod med din smartphone eller bordtelefon.

Med Myfone app’en til Teams har du alle de øvrige Flexfone-funktioner lige ved hånden – nemlig direkte i Teams-menuen.

Teams styrker jeres samarbejde og kombinerer alt i en samlet platform, hvor I kan chatte, dele filer, afholde videomøder og arbejde med jeres yndlings-apps i Office 365. Med integrationen af Flexfone er cirklen nu sluttet, og du har al din kommunikation samlet ét eneste sted. 

Download FLEXFONE brochure

En Flexfone brugerlicens starter fra 119 kr. per bruger / md. og falder i takt med antal licenser. 

Kontakt os for et skræddersyet tilbud baseret på det samlede antal medarbejdere i jeres virksomhed.

Tag telefonitesten og bliv klogere på din telefoniløsning

Scroll to Top