Microsoft 365

Strømlinet sikkerhed på den digitale arbejdsplads med Microsoft 365

Fleksibilitet og sikkerhed i én samlet løsning

Det moderne arbejdsliv er grænseløst og krævende. Det stiller store krav til den it, som vores arbejde afhænger af, og som helst skal gøre vores komplekse arbejdsliv nemmere og mere effektivt.  Samtidig er sikkerhedstruslen fra cyberkriminalitet et faktum, og derfor må vi gentænke og omorganisere vores it-sikkerhed. Det er ikke længere nok at forskanse sig bag en “mur” og kontrollere trafikken gennem enkelte “porte”. It-sikkerheden må i stedet være lige så fleksibel som den it, der skal sikres, og integreret i alle processer og arbejdsgange.

Hos Microsoft hedder løsningen Microsoft 365. En intelligent løsning, der integrerer Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security i én samlet pakke.  

Microsoft 365 er udviklet til at fremme kreativiteten, opbygge  teamwork og forenkle sikkerheden på tværs af virksomheden. Med Microsoft 365 får du ganske enkelt adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører hjemme på den moderne, digitale arbejdsplads.

Microsoft 365-produkter, -apps og -tjenester

APPS og Tjenester medfølger

Microsoft 365

Microsoft 365 er den cloud-baserede version af den velkendte Office-pakke. Men Microsoft 365 er også meget mere end det. Her får du adgang til en række praktiske planlægningsværktøjer og helt nye muligheder for at effektivisere samarbejdet med kolleger og andre samarbejdspartnere.

Office 365 en værktøjskasse, der gør de daglige opgaver nemmere for den enkelte medarbejder og samarbejdet med kolleger i og uden for virksomheden mere strømlinet og effektivt.

Med Microsoft Teams har du et effektiv hub til teamwork, der samler chat, videoopkald, fil-deling og kalender i et enkelt fælles arbejdsområde.

Med ét klik kan enhver i eller uden for firmaet deltage i dit onlinemøde. Foretag samtidig redigering i præsentationer og dokumenter, og brug whiteboards, afstemninger og indbygget chat til at fremme teamsamarbejdet.

Office 365 hjælper dig til at beskytte dit firma mod udefrakommende trusler og lækager med indbyggede værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse af GDPR.

Du kan bl.a. styre, hvordan medarbejderne bruger data på tværs af deres enheder og begrænse kopiering eller lagring af bestemte oplysninger på uautoriserede placeringer. Derudover kan du begrænse distributionen af følsomme oplysninger ved at klassificere en mail, så modtageren kan læse den men ikke videresende, kopiere eller printe indholdet.

Enterprise Mobility + Security

Microsoft Enterprise Mobility + Security er en intelligent platform til mobilitetsadministration og sikkerhed. Forbliv beskyttet og produktiv hvor som helst og på en hvilken som helst enhed med identitets- og intelligensdrevet innovation.

Identitetsfunktionalitet muliggør sikre forbindelser mellem mennesker, enheder, apps og data. Gør din sikkerhed og produktivitet bedre med en enkelt, holistisk identitetsløsning, der giver dig fleksibilitet og kontrol.

Opdag og undersøg avancerede trusler, kompromitterede identiteter og skadelige handlinger på tværs af dine lokale og skybaserede miljøer. Beskyt din organisation med tilpasset, integreret intelligens.

Beskyt dine følsomme data overalt, selv når de flytter på sig eller deles. Opnå synlighed og kontrol over, hvor alle filer befinder sig med en omfattende og integreret løsning til beskyttelse af oplysninger.

Windows 10

Står du overfor at skulle opgradere fra Windows 7 til 10, er det oplagt at overveje en Microsoft 365-løsning, hvor Windows 10 netop er inkluderet. Windows 10 giver dig værktøjer til at få mere fra hånden hurtigere og holde sikkerheden oppe.

Med Windows 10 kan du spare tid og strømline processerne til udrulning af nye enheder og om-konfiguration af eksisterende enheder.

Med indbygget intelligent sikkerhed beskytter, registrerer og reagerer Windows 10 automatisk på de mest avancerede malware- og hackingtrusler.

Omfattende enhedshåndtering på dine betingelser, der understøtter lokale miljøer såvel som skyen.

Kom i gang med Microsoft 365

Udbuddet af forskellige Microsoft 365-licenser er stort. Hos IT Forum Gruppen har vi overblikket og guider dig til den helt rigtige løsning. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.  

Bliv kontaktet

HAR DU HUSKET BACKUP AF DINE DATA I MICROSOFT 365?

Scroll to Top