Hosting og Cloud

MODERNE ARBEJDSFORMER KRÆVER FLEKSIBEL OG SIKKER IT-INFRASTUKTUR

Lad dine behov sætte kursen mod skyens fordele

Det er efterhånden svært at komme uden om begreber som digitalisering, cloud-computing og ikke mindst Skyen. Selvom begreberne kan virke abstrakte, er der tale om en tendens, der er kommet for at blive: Støt og roligt rykker data, applikationer og it-infrastruktur ud af huset og op i skyen.

I stedet for at drive dine egne servere tilkøber du dig adgang til dataplads, software og infrastruktur som tjenester på abonnements-basis. Det lyder måske luftigt, men fordelene er helt konkrete: Du får større ydeevne med langt mindre indsats, minimal nedetid, bedre styring af omkostningerne og gode muligheder for skalering – alt sammen uden den evige stress omkring system- og programopdateringer og pålidelig data-backup.

Hos IT Forum Gruppen tilbyder vi en lang række forskellige hosting- og cloud-løsninger. Nogle involverer vores eget certificerede datacenter, andre involverer Microsoft 365 og Azure cloudplatformen. I de fleste tilfælde kombinerer vi det bedste fra begge verdener i en såkaldt hybrid cloud-løsning. For os er det nemlig ikke afgørende, hvor jeres data og applikationer er placeret.

Det afgørende er sammenhængen i den løsning vi leverer, at den giver mening for medarbejdere såvel som ledelse, og at den ikke kompromitterer jeres it-sikkerhed. Og så skal løsningen selvfølgelig ikke bare understøtte jeres behov her og nu, men også hjælpe jer derhen, hvor I på sigt kan udnytte skyens muligheder endnu bedre.

Fra lokale servere til private cloud

Få et kort indblik Grenaa Havns overvejelser om at migrere deres lokale servere til en private cloud hos IT Forum Gruppen.

IT skræddersyet til moderne behov

Hos IT Forum Gruppen er vi eksperter i hosting og cloud-løsninger tilpasset moderne virksomheders behov for fleksibilitet og agilitet – alt sammen uden at gå på kompromis med it-sikkerheden.

Book et møde og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Den digitale arbejdsplads

Hvor mange af dine arbejdsopgaver er manuelle og kan løses uden brug af digitale værktøjer som pc og mobil? Og hvor mange af dem kan løses uden koordinering med kolleger, kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere?

Microsoft 365 gør det lettere for dig og dine kolleger at agere effektivt og meningsfuldt i jeres arbejdsliv. Vi lever nemlig i et vidensamfund, hvor værdiskabelsen afhænger af evnen til at koordinere og dele viden, hvor udførelsen af vores arbejde ikke er bundet til et bestemt sted, og hvor langt de fleste opgaver er projektbaserede med skiftende parter. At understøtte den virkelighed er målet for Microsoft, der med de forskellige 365-licenser tilbyder forskellige effektiviserings- og samarbejdsværktøjer og nye måder at tænke it-sikkerhed på.

Microsoft 365
Økonomisk fleksibilitet

Vil en hosting- eller cloud-løsning hos IT Forum Gruppen spare dig penge?
Svaret er Ja, sandsynligvis. Hvor stor besparelsen bliver, afhænger af størrelsen på din virksomhed og hvor komplekst et it-setup, der er behov for. Til gengæld kan vi garantere et væsentligt mere relevant udbytte af dine it-udgifter.

  • Med kort binding og betaling-per-bruger kan du nemt skrue op og ned for ydelsen i takt med skiftende behov i din virksomhed.
  • Du får faste driftsomkostninger og slipper for kedelige overraskelser pga. uventede systemopgraderinger eller server-nedbrud.
  • Du slipper for brug af ressourcer til drift og vedligehold af egne servere – og ikke mindst alle bekymringerne om opdateringer, data-backup og sikkerhed.
  • Du undgår overinvestering i dyr hardware og systemer, som hurtigt forældes, og som kan risikere at binde virksomheden til en uhensigtsmæssig kurs.

Sæt budget på dine it-omkostninger og slip for uventede udgifter

Med en hosting- eller cloud-løsning hos IT Forum Gruppen får du overblik over dine it-omkostninger og slipper for uventede udgifter. Det giver ro til at tænke langsigtet.

Book et møde og lad os tage en snak om, hvordan du bedst fremtidssikrer din it.

Scroll to Top