Om os

STORE NOK TIL AT KUNNE,
SMÅ NOK TIL AT KENDE

Fordi størrelsen gør en forskel

Digitaliseringen har for alvor taget fat, og it-branchen er under hastig forandring. Ikke kun på grund af den evige strøm af nye  muligheder og nye krav til bl.a. fleksibilitet og it-sikkerhed, men også på grund af de mange opkøb i branchen og indtoget af udenlandske kapitalfonde med andre interesser end de it-nørder og ildsjæle, der var med til at sparke branchen i gang. It-udbyderne bliver således færre og færre, men til gengæld er nogle af dem efterhånden rigtigt store.

Hos IT Forum Gruppen vokser vi med langsigtet værdiskabelse for øje. Vi er nu godt 140 medarbejdere, og den størrelse er god, synes vi. Vi er store nok til at dække bredt rent fagligt og sikre en god dybde i de løsninger, vi udbyder. Samtidig er vi stadig små nok til at kende vores kunders individuelle behov og bevare den gode personlige kontakt, som er så vigtig for at få it-maskineriet til at køre bedst muligt hver eneste dag.

“STORE NOK TIL AT KUNNE, SMÅ NOK TIL AT KENDE”

Lær os bedre at kende

Med afdelinger i Aarhus, Herning, Odense og Ballerup er vi aldrig særligt langt væk.
Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores tilgang til it og hvad vi kan gøre for dig – det er helt uforpligtende. 

Microsoft 365
Et fleksibelt samarbejde er et værdifuldt samarbejde

Et godt samarbejde er et fleksibelt samarbejde, der skaber værdi for kunde såvel som leverandør. Vores fokus på fleksibilitet betyder, at vi ikke forsøger at presse en standardløsning ned over hovedet på vores kunder, men at vi altid tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og ønsker. Det betyder også, at vores samarbejdsaftaler giver plads til ændringer i takt med ændrede behov hos kunden og nye tekniske muligheder. Det handler ganske enkelt om fleksibiliteten til at have den bedste løsning til enhver tid, så man som kunde ikke binder sig til en bestemt løsning, der mod enden af kontrakten vil være forældet. På den måde sikrer vi tættere og længere kundeforhold til gensidig fordel for kunden og os.

IT er mere end buzz og smarte udtryk

IT er blevet forretningskritisk. Derfor nytter det ikke noget at reducere dialogen om IT til buzzwords og smarte udtryk, som ingen alligevel forstår. Og derfor skal nye teknologier tages i brug, når de er modne og løser et reelt behov hos kunden – ikke for at vinde et kapløb om at komme først med det nyeste.

Ansvarsbevidsthed giver effektiv opgaveløsning

Hos IT Forum Gruppen værner vi om vores flade hierarki og store grad af selvbestemmelse. Det giver ikke bare et sundt arbejdsmiljø, men fremmer også ansvarsfølelsen og handlekraften hos den enkelte medarbejder, så opgave- og problemløsning ikke sander til i bureaukrati og silo-tænkning.

Vidste du, at...

Vores datacenter kører på grøn vindstrøm?

Selvom tiltaget ikke løser klimakrisen, mener vi, at det er et vigtigt skridt i den rigtige retning.
Se vores nyeste vindstrøms-certifikat her 

“STORE NOK TIL AT KUNNE, SMÅ NOK TIL AT KENDE”

Scroll to Top