IT-sikkerhed

AT SPARE PÅ IT-SIKKERHED KAN HURTIGT BLIVE DYRT

Professionel hjælp til din IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er blevet et af de mest forretningskritiske områder at forholde sig til. De sidste årtiers digitale omstilling har nemlig medført helt nye og uforudsete sårbarheder, og Danmark er nu blandt de mest udsatte lande i verden hvad angår it-kriminalitet og cyberangreb. Mange små og mellemstore virksomheder ser ikke sig selv som mål for cyberkriminalitet, men netop derfor er de oplagte mål for kriminelle kræfter.  

Din IT-sikkerhed er resultatet af mange faktorer: Fysiske adgangsforhold, tekniske sikkerhedsforanstaltninger, procedurer og rutiner i virksomheden og ikke mindst brugeradfærden hos den enkelte medarbejder. Med andre ord er it-sikkerhed en kompleks størrelse, der kræver både bred og dyb faglig viden at håndtere rigtigt. Derfor anbefaler vi professionel assistance.

Lad os hjælpe dig i gang eller udfordre dit nuværende setup

Hos IT Forum Gruppen starter samarbejdet om it-sikkerhed lige dér, hvor du ønsker.

1.

Få styr på det basale

Er it-sikkerhed et nyt fokusområde i din virksomhed, hjælper vi dig først og fremmest med at få overblik over dit nuværende it-setup. Derefter sørger vi for, at der kommer 100 procent styr på det basale med sikkerhedskritiske procedurer som automatisk system- og programopdatering og gennemtestet databackup.

2.

Invester i din it-sikkerhed

Er du klar til at gå mere grundigt til værks, skræddersyr vi en sikkerhedsløsning til din virksomhed. Vi opsætter firewalls og antivirus, tager os af identitetsbeskyttelse og adgangsstyring og sørger ikke mindst for, at det hele spiller sammen med behov og rutiner i din virksomhed, så sikkerheden ikke spænder ben for effektiviteten.

3.

Bliv udfordret

Har du en risikoprofil i den høje ende kan et ekstra sikkerhedstjek være indsatsen værd. Mange sår-barheder opstår i brudfladerne mellem forskellige systemer eller skyldes problematiske procedurer i virksomheden. Med et sikkerhedstjek får du konkret forståelse for det aktuelle sikkerhedsniveau, så ressourcerne bruges, hvor effekten er størst.

1. Få styr på det basale

Er it-sikkerhed et nyt fokusområde i din virksomhed, hjælper vi dig først og fremmest med at få overblik over adgangsforhold og dit nuværende it-setup. Derefter sørger vi for, at der kommer 100 procent styr på basale, med sikkerhedskritiske, procedurer som automatisk system- og programopdatering og gennemtestet databackup.

2. Invester i din it-sikkerhed

Er du klar til at gå mere grundigt til værks, skræddersyr vi en gennemtænkt sikkerhedsløsning til din virksomhed.
Vi opsætter firewalls og antivirus, tager os af identitetsbeskyttelse og adgangsstyring og sørger ikke mindst for, at det hele spiller sammen med behov og rutiner i din virksomhed, så sikkerheden ikke spænder ben for effektiviteten.

3. Lad dig udfordre

Har du en risikoprofil i den høje ende kan et ekstra sikkerhedstjek være indsatsen værd. Mange sår-barheder opstår i brudfladerne mellem forskellige systemer eller skyldes problematiske procedurer i virksomheden.
Med et sikkerhedstjek får du konkret forståelse for det aktuelle sikkerhedsniveau, så ressourcerne bruges, hvor effekten er størst.

Det kræver en hacker at stoppe en hacker

Hacker-angreb er svære at undgå fuldstændigt. Med en proaktiv indsats kan man dog minimere skaderne fra et eventuelt angreb og dermed minimere tab. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på mere avancerede sikkerhedstjek og anbefaler ofte en penetrations-test, hvor vi med hackernes egne metoder tester virksomhedens forsvarsværker i praksis. Testen er en vigtig hjælp i kortlægningen af sårbarheder og giver helt konkret input til, hvordan forretningskritisk infrastruktur og data bedst beskyttes, når uheldet rammer.

Microsoft 365 care

Dit største sikkerheds-aktiv er dine medarbejdere

Brugeradfærd og årvågenhed er afgørende faktorer inden for it-sikkerhed. Derfor er det vigtigt at engagere dine medarbejdere i det vigtige spørgsmål om it-sikkerhed. Manglende viden og opmærksomhed kan være med til at skabe grobund for uheldig brugeradfærd. Det gælder eksempelvis brugen af passwords og andre former for identificering, det gælder håndtering af persondata, og det gælder de små ”dovne” genveje i hverdagen, hvor vigtige filer gemmes lokalt, eller et nyt program installeres uden sikkerhedsgodkendelse. Omvendt er det medarbejdernes årvågenhed, der kan være med til at forhindre et it-sikkerhedsbrud eller minimere dets konsekvenser fx ved at være opmærksomme på phishing.

Vi hjælper med awareness-træning og opkvalificering af dine medarbejdere, så de får styr på deres passwords, ved hvordan de håndterer forskellige typer persondata, genkender en phishing-henvendelse og ved, hvornår og hvordan de skal reagere på de gængse cybertrusler. 

Spørgsmålet om IT-sikkerhed kræver aktivt med- og modspil

Team op med IT Forum Gruppen og få kompetent rådgivning om, hvordan du bedst håndterer it-sikkerheden i din virksomhed.

* Her kan du læse vores persondatapolitik

Vidste du, at...

IT Forum Gruppen var én af de første it-virksomheder, der blev certificeret af brancheforeningen Danish Cloud Community?

Det skete tilbage i 2013, og lige siden er vi hvert år blevet re-certificeret.
Cloudcertifikatet kræver styr på forretning såvel som maskinrum og fungerer derfor som din garant for it-ydelser af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores Cloudcertifikat her

Scroll to Top