Cloudcertifikat

Vælg en certificeret it-partner med styr på sikkerheden

Et kvalitetsstempel, der giver tryghed

Hos IT Forum Gruppen har vi altid vægtet grundig kontrol over vores interne processer og systemer. Siden 2013 har vores cloudcertificering tjent som et kvalitetsstempel, der har styrket tilliden hos vores kunder og demonstreret vores forpligtelse til en velfungerende drift. Med årlige re-certificeringer har vi konsekvent opretholdt disse høje standarder og undgået at hvile på laurbærrene.

Imidlertid står vi nu over for ændringer i branchestandarder og regulativer, der fører til en gradvis udfasning af cloudcertificeringen til fordel for nye standarder såsom NIS2. Dette er en igangværende proces, som vi endnu ikke har afsluttet. Ikke desto mindre ændrer det ikke vores forpligtelse til at leve op til vores ISO-certificeringer og krav. Selvom cloudcertificeringen ikke længere vil være en del af vores praksis, vil vi stadig opfylde vores ansvar inden for kvalitet og sikkerhed.

Vores forpligtelse til kvalitet og sikkerhed opretholdes fortsat gennem vores ISO-standarder. Disse standarder sikrer, at vores køle- og brandslukningssystemer, backupløsninger, nødstrømsanlæg, redundant internetforbindelser og forretningsprocedurer til forebyggelse af cyberkriminalitet opfylder de højeste standarder. Samtidig forventes det stadig, at vores virksomhed er økonomisk stabil og dækket af tilstrækkelige forsikringer for erhvervs- og produktansvar.

Se vores seneste Cloudcertifikat her 
Se vores seneste årsrapport her

 

 

Større gennemsigtighed i it-branchen

Danish Cloud Community (tidligere BFIH) er det fælles talerør for leverandører af hosting, it-drift og cloud-ydelser. Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet i branchen og gøre det lettere for køberne at vælge leverandør.

Udbuddet af ydelser inden for hosting, it-drift og cloud er nemlig i kraftig vækst med mange forskellige typer ydelser af meget forskellig kvalitet. Samtidig er det ikke alle leverandører, der har de rette ansvarsforsikringer eller de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Med Cloudcertifikatet er det som køber blevet nemmere at gennemskue kvaliteten af de forskellige ydelser samt leverandørens stabilitet.

Læs mere om Cloudcertifikatet her

Scroll to Top