Cloudcertifikat

Vælg en certificeret it-partner med styr på sikkerheden

Et kvalitetsstempel, der giver tryghed

Hos IT Forum Gruppen har vi altid sat stor ære i at have styr på vores interne processer og kontroller, og med Cloudcertifikatet har vi siden 2013 haft ekstern bekræftelse på vores velfungerende driftsapparat. Certifikatet fungerer som et kvalitetsstempel, der giver vores kunder tryghed i valget af os som leverandør. Og med den årlige re-certificering sikrer vi os, at vi ikke hviler på laurbærrene, men fortsat lever op til de høje standarder, vi har forpligtet os til at følge.

Se vores aktuelle Cloudcertifikat her

Cloudcertificeringen bygger på en ISAE 3402-revisorerklæring og specificerer en række kvalitets- og sikkerhedskrav til bl.a. køle-anlæg, brandslukning, backup-sikring, nødstrømsanlæg, redundant internetforbindelse samt dokumenterede forretningsgange for forebyggelse af angrebstruslen fra cyberkriminalitet. Derudover skal virksomheden selvfølgelig være økonomisk stabil og dækket af erhvervs- og produktansvarsforsikringer.

Se vores seneste årsrapport her

Større gennemsigtighed i it-branchen

Danish Cloud Community (tidligere BFIH) er det fælles talerør for leverandører af hosting, it-drift og cloud-ydelser. Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet i branchen og gøre det lettere for køberne at vælge leverandør.

Udbuddet af ydelser inden for hosting, it-drift og cloud er nemlig i kraftig vækst med mange forskellige typer ydelser af meget forskellig kvalitet. Samtidig er det ikke alle leverandører, der har de rette ansvarsforsikringer eller de fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Med Cloudcertifikatet er det som køber blevet nemmere at gennemskue kvaliteten af de forskellige ydelser samt leverandørens stabilitet.

Læs mere om Cloudcertifikatet her

Scroll to Top