Support

Brug for support? Kontakt Helpdesken, vi sidder klar til at hjælpe

Glædelig jul & GODT NYTÅR!

Vi holder naturligvis åbent mellem jul og nytår

Vi holder lukket den 24. & 31. December 2021.
Vagtordningen holder åbent alle dage. 

Kontakt Helpdesken

Skriv eller ring direkte til vores support.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Direkte nummer til ITF Helpdesk, bruges ofte i hastesager i stedet for mail. Helpdesk vil oprette en ticket og afhjælpe problemet eller videreformidle til rette tekniker.

Skriv en e-mail til os og kort tid efter vil du  modtage et automatisk svar, med oprettelse af en ticket i vores support afdeling.
Helpdesk vil derefter håndtere din opgave hurtigst muligt.

Åbningstider i Helpdesken:

Mandag: 07.00 – 16.30
Tirsdag: 07.00 – 16.30
Onsdag: 07.00 – 16.30
Torsdag: 07.00 – 16.30
Fredag: 07.00 – 16.00

Vi holder åbent hele sommeren, samt mellem jul og nytår. 

Udover ovenstående åbningstider, findes der en vagtordning som kan kontaktes 24/7. Ring på telefonnummer 70 266 150 og indtast 4.
NB! Aktivering af vagttelefonen kan medføre ekstra omkostninger.

IT support helpdesk

Splashtop / Teamviewer

Klik her hvis Helpdesken beder dig om at bruge Splashtop eller TeamViewer til fjernsupport:

🌟 Del din feedback med os 🌟

Vi vægter din mening højt, og derfor har vi gjort det endnu nemmere for dig at dele den med os! Med vores fornyede feedbacksystem, tager det kun et øjeblik. 

Når du modtager en e-mail ifbm. afslutning af din supportsag med vores servicedesk, finder du ovenstående billede i bunden af mailen. Med blot en enkelt tilkendegivelse fra 1-10 og muligheden for en kort kommentar, kan du give os uvurderlig indsigt.

Din mening er hjørnestenen i vores stræben efter at være “store nok til at kunne, og små nok til at kende”. Ved at dele dine tanker hjælper du os med at forme vores service, så den bedst muligt imødekommer dine behov og ønsker.

Tak fordi du har valgt os som din it-outsourcing partner. 

24/7 SUPPORT

Akut brug for hjælp uden for vores åbningstid? Ingen problem, vores vagttelefon er bemandet døgnet rundt. Ring på 70 266 150, og tast 4, så er hjælpen nær. 

NB. Aktivering af vagttelefonen kan medføre ekstra omkostninger.

Vidste du, at...

Vi også forhandler pc'er og anden hardware?

For mange af vores kunder er vi fast hardware-leverandør. Med indgående kendskab til kundens forretning og it-infrastruktur kan vi nemt finde det rette udstyr. Vores indkøbere sidder klar til at hjælpe dig. 
Ring på +45 70 100 150 og tryk 2 for “salg”. 

Månedens tilbud

Vi har i øjeblikket ingen tilbud.

E-bog & webinar om Copilot til Microsoft 365

Hent vores praktiske e-bog og få adgang til vores webinar, hvor vi har samlet al relevant information om, hvordan du bliver klar til Copilot i Microsoft 365. Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen omkring Copilot, vil e-bogen guide dig gennem forberedelsesprocessen på en enkel og letforståelig måde. Få indsigt i bedste praksis, trinvise instruktioner og værdifulde tips, der vil hjælpe dig med at gøre klar til brugen af Copilot. Grib chancen for at styrke din Microsoft 365-oplevelse ved at downloade e-bogen nu!

Scroll to Top