fbpx

Microsoft Teams: Gratis online-kurser

Rust dig til et uvist efterår

Situationen omkring COVID-19 bølger frem og tilbage, og hjemmearbejde og samarbejde på afstand er blevet the new normal. Som arbejdsplads gør man bedst i at tilpasse sig de skiftende omstændigheder ved at kunne agere fleksibelt uden at tabe hverken målsætninger eller produktivitet af syne.

Med Microsoft Teams får du og dine medarbejdere fleksibiliteten til at kunne samarbejde effektivt og sikkert uanset om arbejdsdagen afvikles hjemmefra eller fra kontoret. Teams er derfor det oplagte værktøj til at håndtere den uvisse situation vi alle befinder os i pt.

Nyttig viden i et overskueligt format

I samarbejde med officekursus.dk tilbyder vi her i september en række gratis online-kurser med fokus på Teams. Kurset varer en time og giver en let og overskuelig introduktion til brugen af Teams i praksis. Kurset er også oplagt, hvis du kun bruger enkelte funktioner i Teams og trænger til at få genopfrisket din viden om de mange andre smarte funktioner.

Vi gennemgår alle de grundlæggende funktioner og deler ud af vores insider-tips, så du er godt klædt på til at arbejde effektivt i Teams og udnytte de mange muligheder for at skabe større overblik og transparens i samarbejdet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Hvad er Microsoft Teams helt præcist?

Microsoft Teams er en Office 365-applikation, der effektiviserer kommunikationen og samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere i og uden for virksomheden. Mange beskriver også Teams som en “samarbejdshub”, dvs. en platform, hvor den daglige koordination og informationsudveksling finder sted. Helt konkret kombinerer Teams chat, fil-deling, video og telefoni og fungerer samtidig som et sikkerhedslag, der beskytter virksomhedens data uanset hvordan og hvorfra den tilgås.

Læs også vores 5 gode grunde til at komme i gang med Microsoft Teams

Tidspunkt og tilmelding - ekstra dato!

Kurserne d. 15/9, d. 22/9 og d. 29/9 er alle fuldt bookede. Derfor har vi arrangeret et ekstra online-kursus tirsdag d. 6/10 kl. 09.00 – 10.00.

Online-kurserne udbydes i samarbejde med officekursus.dk, som også står for tilmelding og afvikling af kurserne. Tilmeld dig selv og dine kolleger via knappen her:

Spørgsmål?

Kontakt Kommerciel Chef Jesper Rytter på mail jry@itf.dk, hvis du har spørgsmål til kurserne eller til Microsoft Teams generelt.

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.