Microsoft Teams: Gratis online-kurser

Rust dig til et uvist efterår

Situationen omkring COVID-19 bølger frem og tilbage, og hjemmearbejde og samarbejde på afstand er blevet the new normal. Som arbejdsplads gør man bedst i at tilpasse sig de skiftende omstændigheder ved at kunne agere fleksibelt uden at tabe hverken målsætninger eller produktivitet af syne. 

Med Microsoft Teams får du og dine medarbejdere fleksibiliteten til at kunne samarbejde effektivt og sikkert uanset om arbejdsdagen afvikles hjemmefra eller fra kontoret. Teams er derfor det oplagte værktøj til at håndtere den uvisse situation vi alle befinder os i pt.

Nyttig viden i et overskueligt format

I samarbejde med officekursus.dk tilbyder vi her i september en række gratis online-kurser med fokus på Teams. Kurset varer en time og giver en let og overskuelig introduktion til brugen af Teams i praksis. Kurset er også oplagt, hvis du kun bruger enkelte funktioner i Teams og trænger til at få genopfrisket din viden om de mange andre smarte funktioner.

Vi gennemgår alle de grundlæggende funktioner og deler ud af vores insider-tips, så du er godt klædt på til at arbejde effektivt i Teams og udnytte de mange muligheder for at skabe større overblik og transparens i samarbejdet med kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Opnå fordelagtige priser

Det omtalte kursus er afholdt. Vi arbejder på en ny aftale i samarbejde med vores partnere, så du kan opnå fordelagtige priser på kurset. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og vi vil opdatere dig, så snart vi har fået en ny aftale på plads i 2021. 

Tilmeld dig IT Forum Gruppens Akademi

Når du tilmelder dig ITF Akademi, deler vi ud af vores viden og gode råd til en nemmere IT hverdag.

Hvad er Microsoft Teams helt præcist?

Microsoft Teams er en Office 365-applikation, der effektiviserer kommunikationen og samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere i og uden for virksomheden. Mange beskriver også Teams som en “samarbejdshub”, dvs. en platform, hvor den daglige koordination og informationsudveksling finder sted. Helt konkret kombinerer Teams chat, fil-deling, video og telefoni og fungerer samtidig som et sikkerhedslag, der beskytter virksomhedens data uanset hvordan og hvorfra den tilgås.

Læs også vores 5 gode grunde til at komme i gang med Microsoft Teams

Spørgsmål?

Kontakt Kommerciel Chef Jesper Rytter på mail jry@itf.dk, hvis du har spørgsmål til kurserne eller til Microsoft Teams generelt.

Scroll to Top