Beskyt din indbakke med Office 365 Advanced Threat Protection

Sæt en effektiv stopper for phishing og zero-day malware

Både du og dine medarbejdere er nok opmærksomme på risikoen for phishing og spredningen af malware. I ved godt, at man ikke skal klikke på mærkelige links i en mail fra en ukendt afsender. Og faktisk er det efterhånden sjældent vi ser den slags mails. De fleste antivirusprogrammer opsnapper dem nemlig, inden de når vores indbakke. Men metoderne blandt de cyber-kriminelle bliver hastigt mere avancerede, og mailen er stadig den foretrukne angrebs-kanal.

Den største trussel i vores indbakker pt. er zero-day malware, dvs. malware som konstant ny-designes og som antivirus-teknologierne ikke har en chance for at holde trit med. For at beskytte sig mod zero-day malware må potentielle trusler derfor undersøges i realtid.

Office 365 Advanced Threat Protection udmærker sig netop på dette punkt og hjælper din organisation med at stoppe de avancerede phishing-angreb samt zero-day malware.

Læs mere om phishing

Et trusselsbillede i evig bevægelse

Når det gælder cyber-kriminalitet, er trusselsbilledet i konstant og hastig forandring. At være på forkant kræver derfor betydelige ressourcer.

Microsoft indsamler og analyserer dagligt 6,5 billioner signaler fra brugerlog-ins på tværs af alle Microsofts tjenester. Det enorme datagrundlag kombineret med avancerede maskinlærings-modeller giver en unik indsigt, der overgår andre mailbeskyttelses-løsninger. Resultatet er en malware detektionsrate på hele 99,99% for Office 365 ATP.

Dybdegående multi-layer defense

Med Office 365 ATP får du dybdegående beskyttelse i flere lag. Først undersøges hvilken kilde, dvs. domæne og ip-adresse, mailen er sendt fra. Allerede på dette niveau blokeres ca. 25% af de ondsindede henvendelser. Herefter kontrolleres afsenders autenticitet for at forhindre spoofing via forfalskede domæner, brands eller individer, og endelig scannes mailens indhold for skadelige links og vedhæftede filer.

Særligt for Office 365 ATP er Safe Attachement og Safe Links-teknologierne, hvor links og vedhæftede filer undersøges i realtid i et sikret sandbox-miljø. Faktisk uskadeliggør Microsoft hver eneste måned ca. 1 milliard trusler, og informationerne herfra er vigtig feedback for Microsofts maskinlærings-modeller, der på den måde kan holde sig ajour med nye, upcoming angrebs-teknikker.

Beskyttelse selv efter levering

Office 365 ATP fortsætter med at scanne mailens indhold i flere dage efter levering og udnytter derved den seneste intelligens til at opdage og blokere for de nyeste angrebs-former. Den kontinuerlige scanning løser også problemet med udspekulerede cyber-angreb, hvor ufarlige links omdirigeres til skadeligt indhold efter mailen er blevet leveret til modtagerens indbakke.

Er du allerede kommet til at dele skadeligt mail-indhold med kolleger? Ingen problem, Office 365 ATP fanger også det indhold du allerede har delt via SharePoint, OneDrive eller Teams og forhindrer derved truslen i at sprede sig til resten af organisationen.  

Vil du også gerne nyde godt af Microsoft’s overlegne mailbeskyttelse? Lad os hjælpe dig i gang med Office 365 Advanced Threat Protection og sæt en effektiv stopper for phishing og zero-day malware.

Scroll to Top