Tilskud til privat rådgivning indenfor digital sikkerhed og dataanvendelse

Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning

Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning indenfor digital sikkerhed og dataanvendelse.

Den 29. januar 2024 åbnes der op for en pulje, hvor SMV’er kan søge om tilskud til rådgivning i digital sikkerhed, men det kan være svært at definere projekter til forbedring af digital sikkerhed og finde den rette rådgiver. Tilskuddet er målrettet virksomheder med mellem 3-249 ansatte , som vil have styr på virksomhedens digitale sikkerhed, data og systemer. 

Få hjælp til ansøgningsprocessen.
I samarbejde med  IT Forum Gruppen A/S kan I forsimple ansøgningsprocessen. Ved at optimere ansøgningen og klarlægge projektet med fokusområder, kan konsulentforløbet optimeres, så I får så meget som muligt ud af tilskuddet på 50.000 kr. Se webinaret i dag 

Tilskud til digital sikkerhed

Kan vi hjælpe med ansøgningen?

Virksomheder på 3-249 ansatte søge om tilskud på 50.000 kr. til konsulentydelser i forbindelse med deres digital sikkerhed. Hjælpen kan bruges til gennemgang af virksomhedens digitale sikkerhed og dataetik samt bidrage til certificering eller mærkningsordning.
Læs mere på SMV:Digital.

Ansøgning
Der skal indsendes en begrundet ansøgning, hvor virksomheden beskriver de udfordringer med digital sikkerhed man søger hjælp til samt hvilke projekter, aktiviteter og rådgivningsopgaver, man vil løse og de mål man har for effekt af støtten.

Effekt
Tiltaget fra SMV:Digital skal hjælpe virksomheden med at få sine digitale aktiviteter sikret og efter virksomhedens valg dokumenteret ved certificering efter en anerkendt standard som f.eks. D-mærket eller ISO 27001. Det giver samarbejdspartnere og kunder tryghed ved dataudveksling og databehandling.

Sikkerhedsprofil
IT-Forum Gruppen A/S tilbyder støtte til virksomhedernes ansøgning ved en struktureret gennemgang af behov for sikkerhedsindsatser og de mål, der skal sættes for sikkerhedsrådgivning. Gennemgangen består af screening af virksomhedens profil, digitale eksponering, sikkerheds- og it-styring samt sikkerhedskompetencer. Resultatet af screeningen er en rapport, der samler og strukturerer de informationer, der skal bruges i ansøgningen. Supplerende får virksomheden en kort statusrapport, der kan bruges som orientering til bestyrelsen/ejerkredsen. Rapporten giver et samlet overblik over virksomhedens digitale sikkerhedsstatus.

Indsamlingen og bearbejdningen af data til ansøgningen laves i samarbejde med I-Trust, der har erfaring i værktøjer til og bearbejdning af data om virksomheders sikkerhedsstatus.

Støtte til besvarelse
I samarbejde med I-Trust afholder IT-Forum Gruppen A/S et webinar om ansøgningen, hvor de enkelte elementer i screeningen gennemgås, og det forholdes med de trusler, som øget sikkerhed skal beskytte i mod. Du kan tilmelde dig vores webinar i formularen herunder. 👇

Samlet pris for støtte til ansøgning og rapport: 5.900 DKK. ekskl. moms.

Få hjælp til din ansøgning 
Kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at søge støtte?  Kontakt os på e-mail kontakt@itf.dk eller udfyld formularen her.

Vil du gerne ringes op? BOOK ET OPKALD HER

Tilskud på 50.000 kr. til rådgivning indenfor digital sikkerhed

Tilmeld dig webinaret om ansøgningsprocessen

Vi afholder et webinar snarest muligt og sender det til dig. Du kan allerede nu tilmelde dig webinaret og få det tilsendt eller hvis du gerne vil høre nærmere hurtigst muligt.

* Her kan du læse vores persondatapolitik

Følg med i ugens tips og tricks

Kontakt Account Manager Morten Keil på mail mok@itf.dk, hvis du har spørgsmål til webinaret eller IT-sikkerhed generelt.

Vil du gerne ringes op? BOOK ET OPKALD HER
Eller udfyld formularen herunder.

Scroll to Top