Tag telefonien med hjem

Har du brug for at tage virksomhedens telefoni med hjem?

Er hjemmearbejdspladsen også blevet en fast del af din arbejdsuge?

Så har du sikkert for længst fundet ud af, hvor afgørende det er, at du nemt kan kommunikere med både dine kolleger og samarbejdspartnere. Og lige så vigtigt er det, at hjemmekontoret ikke bliver en hindring for, at jeres kunder kan få fat i jer.

Med Flexfone kan du med ro i maven tage virksomhedens telefoni med hjem lige meget hvilken enhed, du ønsker at bruge. Se dine muligheder her 👇

Tag kald direkte i browseren

Myfone er et online omstillingsbord, der giver dig fuld kontrol over din telefoni – også på hjemmekontoret. Du kan ringe, modtage og omstille opkald og bl.a. se en status på alle dine kolleger. Alt hvad du skal gøre er at logge ind på Myfone.dk.

Telefunktioner lige ved hånden

Myfone app’en ved hvornår du har et aktivt kald, alt hvad du skal gøre, er at gå ind i app’en under et opkald. Du har alle dine nødvendige telefunktioner lige ved hånden, og derfor er det helt naturligt at bruge den hjemmefra.

Integreret bordtelefoni

Bruger du bordtelefon?

Hos Flexfone kan alle bordtelefonbrugere tage deres bordtelefon med under armen og sætte den op der hjemme ved at tilslutte den et netværk og have samme funktionalitet til rådighed der hjemme som på arbejdspladsen.

Scroll to Top