Skype for Business Online ophører

Skype for Business Online ophører den 31 juli 2021. Har du fundet dit nye værktøj?

Fra Skype for Business Online til Microsoft Teams

For over 18 måneder siden meddelte Microsoft, at Skype for Business Online-tjenesten blev trukket tilbage 31. juli 2021, og vi har arbejdet hårdt med vores kunder for at sikre en vellykket overgang til Microsoft Teams som i øvrigt er fuldt integreret med Microsoft 365.

Mens et flertal af kunder er på farten med at gennemføre opgraderingen, har nogle stadig brug for hjælp til at komme til “Kun Teams“.

Microsoft Teams

Nu hvor Skype for Business Online ophører, er det tid til at finde et nyt værktøj.
Microsoft Teams tilbyder problemfri produktivitet med fjernadgang fra en hvilken som helst enhed,
og det er fuldt integreret med Microsoft 365.

Microsoft Teams udvider funktionerne i Skype for Business og samler chat, møder, opkald, samarbejde, appintegration og lagring af filer i en enkelt grænseflade. Teams 115 millioner daglige aktive brugere afspejler dets værdi som en livline for fjern- og hybridarbejde og læring under pandemien, hvilket hjælper mennesker og organisationer i enhver branche med at forblive fleksible og modstandsdygtige.

Teams er ikke kun en opgradering til Skype for Business, men et kraftfuldt værktøj, der åbner døren til nye måder at arbejde på. Og som omdrejningspunktet for Microsofts innovation på arbejdspladsen, vil Teams-kapaciteter fortsætte med at vokse, yderligere nedbryde organisatoriske og geografiske barrierer og skabe større effektivitet i proces og beslutningstagning.

Vi er her for at sikre, at du har en vellykket migrering til Microsoft Teams og du er velkommen til at kontakte os om de næste trin.

Skype for Business til Microsoft Teams opgraderingspræsentation

Som Skype for Business-kunde ønsker vi at sikre, at din organisation har en vellykket rejse til Teams.
Som Microsoft-partner kan vi anbefale disse ressourcer for at hjælpe dig med at komme i gang med at opgradere til Microsoft Teams.

Skift fra Skype for Business til Microsoft Teams

Kortlæg din rejse til Microsoft Teams

Scroll to Top