Myfone appen: Sådan slår du opkalds-Id til uden at kode dine kontakter ind

et lille tip til din MyFone app fra Flexfone

Sådan vises et opkalds-id Uden at kode dine kontakter ind på din Iphone

Professionel og fleksibel telefoni på kontoret, på farten eller hjemme.
Flexfone erhvervstelefoni kan skræddersys til alle behov og tilpasses virksomheder i alle størrelser.

Har du kodet alle dine kontakter ind på din mobil?
Hvis ikke og du ikke kan se navnet på hvem der ringer?

Så prøv lige at se med her:

Tag din mobil. 

1. Tryk ” Telefon”

2. Tryk “Opkaldsblokering og opkalds-id”

3. Slå “MyFone” til.

Nu kan du se hvem der ringer til dig, selvom du ikke har kodet dine kontakter ind. 

Smart ik?

Se flere Muligheder med Myfone.dk

Ring med Myfone.dk

På Myfone.dk har du mulighed for at foretage og modtage kald. Du indtaster blot et navn eller nummer på den person, du vil ringe op, hvorefter Myfone automatisk søger efter kontakten.

Du trykker dernæst på det grønne telefonrør eller ”Enter” for at ringe personen op.

Når opkaldet er i gang, har du alle de velkendte funktioner til rådighed, fx direkte og overvåget omstilling, slå på lydløs og tilføjelse af person til samtale.

Første gang, du vil ringe ud med Myfone, skal du aktivere funktionen. Tryk på tandhjulet i nederste venstre hjørne, og følg dernæst instrukserne på skærmen.

Guide til hvordan du ringer ud med myfone

Denne video viser, hvordan du aktiverer opkaldsfunktionen på Myfone.dk, samt hvordan man håndterer opkald med fx direkte og overvåget omstilling.

Virksomheden i lommeformat

Med Myfone app’en er du altid forbundet med din
virksomhed og har alle dine telefunktioner lige ved
hånden.

Med på få tryk kan du styre dine køtilmeldinger, se
om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald,
aflytte din telefonsvarer, tjekke din opkaldshistorik,
styre dine ringeprofiler og meget mere.

Alle medarbejdere med et mobilabonnement fra
Flexfone har gratis adgang til Myfone app’en.

Myfone app

Denne video giver en introduktion til Myfone app’en til iOS og Android. Den viser bl.a., hvordan man omstiller et kald, skifter profiler, logger af og på køer og meget mere.

MYFONE PROFILER

Det er vigtigt, at man kan få fat på dig, uanset om du sidder på kontoret, i bilen, er på lageret eller et helt andet sted. Men samtidig skal du heller ikke forstyrres, hvis du fx sidder i et vigtigt møde.

Vi har derfor udviklet intelligente profiler, som helt automatisk kan sørge for, at du ikke bliver forstyrret i et vigtigt møde, at du modtager alle opkald på din mobil – når du er på farten, og at du ikke får et arbejdsrelateret opkald, når du har fri. Profilerne
kan også sørge for, at du viser dit arbejdsnummer, når du ringer med din mobil, så forretningsforbindelser ikke får dit privatnummer.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvordan dine ringeprofiler skal håndtere dine ind- og udgående opkald, så du altid har den mest optimale tilgængelighed for dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Guide til myfone profiler

Denne video viser, hvordan de tre standardprofiler indstilles, når man første gang besøger Myfone.dk. Man kan og se, hvordan man redigerer sine profiler, og hvordan de fungerer med Exchange.

En samlet teleløsning

Denne video viser de muligheder, som man får med en løsning fra Flexfone. Der bliver bl.a. givet en kort præsentation af Myfone.dk, af Myfone app’en og af bordtelefoni.

HENT Din MyFone APP HER

App godkendt af Microsoft.
Som de første i Danmark, har vi fået godkendt en erhvervstelefoni-app i Teams, så I kan have hele virksomhedens telefoni – direkte i menuen i Teams. 

Mere end bare opkaldsfunktioner.
I app’en findes både  telefonsvarer, opsætning af ringeprofiler, tilmelding til køer, en udførlig oversigt over interne og eksterne kontakter og meget mere.

Scroll to Top