Modern Workplace

Transformer måden du arbejder på og sæt turbo på produktiviteten

Sæt potentialet fri med Modern Workplace

Hos IT Forum Gruppen mener vi, at det er rettidig omhu at forholde sig åbent og konstruktivt til de digitale muligheder for større fleksibilitet på arbejdspladsen – en tilgang vi ofte omtaler som Modern Workplace.

Modern Workplace handler om at skabe en meningsfuld hverdag for medarbejderne – en hverdag hvor it-setuppet understøtter de moderne arbejdsvilkår bedst muligt og giver medarbejderne optimale muligheder for udvikling.

Det fleksible it-setup har dog vist andre markante fordele. Er der noget vores oplevelser i 2020 har slået fast, så er det nemlig, at netop fleksibilitet er helt central for vores evne til at håndtere uforudsete kriser og udnytte de lige så uforudsete muligheder.

Kompetent vejledning på rejsen

Når det gælder Modern Workplace, er det vigtigt at huske på, at der ikke findes én model, der passer alle. Der er snarere tale om en proces og en ændring af mindset særligt hvad angår tilgangen til it-sikkerhed.

Hos IT Forum Gruppen får du rådgivning, der tager konkret udgangspunkt i jeres unikke situation. Sammen lægger vi en plan, der ikke bare understøtter jeres behov her og nu, men også hjælpe jer derhen, hvor de digitale muligheder i endnu højere grad kan frisætte jeres ressourcer og potentiale.

Book et møde og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Hjemmearbejde
Frigør dine medarbejderes ressourcer

Fleksibilitet og mobilitet er nøgleordene for den moderne arbejdsplads.

Frigør dine medarbejdere fra de snævre og ufleksible bånd, vi forbinder med klassiske stationære it-løsninger. Lad dem arbejde meningsfuldt og effektivt, uanset hvor de befinder sig og hvilke enheder de anvender.

Med det rigtige setup er adgangen til infrastruktur og data ubegrænset. Det gælder hvad enten dine medarbejdere befinder sig på hjemmearbejdspladsen eller de er på farten med smartphonen som eneste redskab ved hånden.

Sæt dine medarbejderes ressourcer fri og lad dem have fri adgang til ikke bare mail, men til hele deres kontor. Overalt. Altid.

Opnå mere sammen

I mange virksomheder bruges mere end 80 procent af tiden på at koordinere og samarbejde med andre. Derfor er der meget at vinde med værktøjer, der understøtter samarbejdet frem for at besværliggøre det.

Med digitale samarbejds- og kommunikationsværktøjer kan informationer og viden deles effektivt, hvilket sætter turbo på samarbejdet. Møder kan holdes, uden man nødvendigvis skal være i samme lokale, filer deles nemt og intuitivt og samtidig redigering af dokumenter foregår smidigt uden at miste den rigtige version af syne.

Resultatet er mere sammenhængende teams samt overblik og transparens for den enkelte. Kort sagt bliver både teamet og den enkelte medarbejder mere effektiv.

Moderne it- og datasikkerhed

Moderne it- og datasikkerhed er lige så agil som den it-infrastruktur, der skal beskyttes, og integreret i alle processer og arbejdsgange.

Fremfor statiske firewalls bygger den bl.a.  på dynamisk beskyttelse af identitet med multifaktor-godkendelse (MFA) samt gennemtænkt tildeling af rettigheder til den enkelte bruger.

Du kan bl.a. styre, hvordan medarbejderne bruger data på tværs af deres enheder og begrænse kopiering eller lagring af bestemte oplysninger på uautoriserede placeringer. Derudover kan du begrænse distributionen af følsomme oplysninger ved at klassificere en mail, så modtageren kan læse den men ikke videresende, kopiere eller printe indholdet.

Skab tryghed i alt det nye med en livline til vores Helpdesk

Uanset hvor du befinder dig på rejsen mod større digital fleksibilitet på arbejdspladsen, kan du og dine medarbejdere have brug for en hjælpende hånd i forbindelse med overgangen til de nye teknologier og værktøjer.

Med et Helpdesk-abonnement hos IT Forum Gruppen kan du og dine medarbejdere frit ringe og få hurtig hjælp, hvad enten det er it-setup’et på hjemmearbejdspladsen, der driller, eller du har glemt hvordan det med totrins-godkendelsen fungerer.

Det skaber tryghed og minimerer frustrationerne over udfordringer med alt det nye.

Scroll to Top