Microsoft 365 Backup

Undgå tab af Microsoft 365-data
- Få en sikker backupløsning

Uanset om dine data er placeret i skyen eller lokalt på egen server, er en pålidelig backup-løsning en essentiel del af din it-sikkerhed. Bruger du Microsoft 365 anbefaler vi vores særlige Backup af Microsoft 365. Så er du nemt og effektivt sikret mod tab af data i bl.a. Outlook, OneDrive, SharePoint og Teams.

Derfor skal du tage backup af data i skyen

Datatab kan også ske, selvom dine data befinder sig i skyen.

Som oftest skyldes datatab menneskelige fejl. En medarbejder kommer til at slette det forkerte dokument, en anden rydder op i indbakken og overser vigtige informationer i en mail-korrespondance eller noget helt tredje. Er filen først slettet, er den også slettet i skyen.

Du kan også miste data på baggrund af en CryptoLocker – en ondsindet ransomware-virus, der krypterer alle dine filer, så du ikke længere kan tilgå dem.

I alle tilfælde kan datatab være forretningskritisk.

Det bremser virksomhedens arbejdsprocesser og giver utilfredse kunder og kollegaer. Og så kan det hurtigt blive dyrt at genskabe data – hvis genskabelsen da overhovedet er mulig…

Beskyt din cloud-data med Backup af Microsoft 365 løsningen

Bruger du Microsoft 365, anbefaler vi altid, at du også får en forsvarlig backup-løsning. Microsofts tilbageholdelsespolitik kan nemlig være svær at gennemskue og giver sjældent tilstrækkelig sikring, hvis uheldet er ude.

Med Backup af Microsoft 365 er alle dine dataer og filer sikret, hvis virksomheden rammes af ransomware eller en medarbejder skulle komme til at slette noget ved en fejl.

Dine fordele

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os på 70 100 150 eller via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på, hvad en Microsoft  365 Backup-løsning vil koste for dig.

Scroll to Top