♟ Kan du forudse hackerens næste træk? ♟

👇 Tjekliste med 10 it-sikkerhedspunkter 👇

Det er en evig kamp og de cyberkriminelle leder hele tiden efter huller I jeres forsvar. ⚔️
Som IT-ansvarlig har du nok at gøre. Hvis du skal undgå at tabe, har du har brug for en stærk medspiller.
Derfor har vi hjulpet dig og samlet en tjekliste, der forbereder jer på hackernes næste træk. 

DU FÅR MERE VIDEN OM

𝟬𝟭. Er I det lette offer?

𝟬𝟮. Hvem eller hvad er det svageste led?

𝟬𝟯. Er Jeres medarbejdere klædt på til at afværge et angreb? 

𝟬𝟰. Vurderer I risikobilledet løbende?

𝟬𝟱. Har I de 18 kritiske sikkerhedskontroller på plads?

𝟬𝟲. Har I en IT-beredskabsplan? – video / webinar

𝟬𝟳. Hvordan opnår I det rigtige beslutningsgrundlag?

𝟬𝟴. Sætter I lighedstegn mellem IT og IT-sikkerhed?

𝟬𝟵. Stiller I krav til Jeres IT-leverandør?

𝟭𝟬. Hvordan kommer I videre?

Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning

Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning indenfor digital sikkerhed og dataanvendelse.

Der er den 17. marts 2022 åbnet op for en pulje på i alt 50 mio., hvor SMV’er kan søge om tilskud på 50.000 til rådgivning i digital sikkerhed, men det kan være svært at definere projekter til forbedring af digital sikkerhed og finde den rette rådgiver.  Tilskuddet er målrettet virksomheder med mellem 2-249 ansatte , som vil have styr på virksomhedens digitale sikkerhed, data og systemer. 

Få hjælp til ansøgningsprocessen.
I samarbejde med IT Forum Gruppen A/S kan I forsimple ansøgningsprocessen. Ved at optimere ansøgningen og klarlægge projektet med fokusområder, kan konsulentforløbet optimeres, så I får så meget som muligt ud af tilskuddet på 50.000 kr.

Kan vi hjælpe med ansøgningen?

Fra den 17. marts i år kan virksomheder på 2-249 ansatte søge om tilskud på 50.000 kr. til konsulentydelser i forbindelse med deres digital sikkerhed. Hjælpen kan bruges til gennemgang af virksomhedens digitale sikkerhed og dataetik samt bidrage til certificering eller mærkningsordning.
Læs mere på SMV:Digital.

Ansøgning
Der skal indsendes en begrundet ansøgning, hvor virksomheden beskriver de udfordringer med digital sikkerhed man søger hjælp til samt hvilke projekter, aktiviteter og rådgivningsopgaver, man vil løse og de mål man har for effekt af støtten.

Effekt
Tiltaget fra SMV:Digital skal hjælpe virksomheden med at få sine digitale aktiviteter sikret og efter virksomhedens valg dokumenteret ved certificering efter en anerkendt standard som f.eks. D-mærket eller ISO 27001. Det giver samarbejdspartnere og kunder tryghed ved dataudveksling og databehandling.

Sikkerhedsprofil
IT-Forum Gruppen A/S tilbyder støtte til virksomhedernes ansøgning ved en struktureret gennemgang af behov for sikkerhedsindsatser og de mål, der skal sættes for sikkerhedsrådgivning. Gennemgangen består af screening af virksomhedens profil, digitale eksponering, sikkerheds- og it-styring samt sikkerhedskompetencer. Resultatet af screeningen er en rapport, der samler og strukturerer de informationer, der skal bruges i ansøgningen. Supplerende får virksomheden en kort statusrapport, der kan bruges som orientering til bestyrelsen/ejerkredsen. Rapporten giver et samlet overblik over virksomhedens digitale sikkerhedsstatus.

Indsamlingen og bearbejdningen af data til ansøgningen laves i samarbejde med I-Trust, der har erfaring i værktøjer til og bearbejdning af data om virksomheders sikkerhedsstatus.

Støtte til besvarelse
I samarbejde med I-Trust afholder IT-Forum Gruppen A/S en af de kommende dage et webinar om ansøgningen, hvor de enkelte elementer i screeningen gennemgås, og det forholdes med de trusler, som øget sikkerhed skal beskytte i mod. Du kan tilmelde dig vores webinar i formularen herunder. 👇

Samlet pris for støtte til ansøgning og rapport: 5.900 DKK. ekskl. moms.

Få hjælp til din ansøgning 
Kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at søge støtte?  Kontakt Account Manager Morten Keil på e-mail mok@itf.dk, +45 92824212 eller udfyld formularen her på siden.

Vil du gerne ringes op? BOOK ET OPKALD HER

Mere viden om IT-sikkerhed

Scroll to Top