IT Forum Gruppen og Commerze-IT slår sig sammen

IT Forum Gruppen og Commerze-IT slår sig sammen

Vi er glade for at kunne meddele, at IT Forum Gruppen og Commerze-IT er blevet enige om at slå sig sammen for at styrke begge selskabers lokale tilstedeværelse til fordel for selskabernes medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. 

”Vi har de seneste år haft en fantastisk vækst og har oplevet, hvordan IT branchen er i konstant udvikling. Jeg har kendt IT Forum Gruppen igennem mange år og har stor respekt for deres tilgang til at servicere deres kunder lokalt, samtidig med at have en geografisk bredde og en stærk organisation med dygtige kollegaer. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da der opstod en mulighed, hvormed Commerze-IT kunne blive en del af Gruppen”, siger Steen Nordahl Schmidt, Adm. Dir. i Commerze-IT.  

”Vi er meget begejstret over at byde Steen og kollegaerne fra Commerze-IT velkommen til IT Forum Gruppen. Commerze-IT har været igennem en imponerende udvikling og i vores dialog med Steen har det været tydeligt at vi deler den samme kultur og vision, hvor nærhed og de personlige relationer fylder meget for både kollegaer og kunder”, siger Jesper Skov Jørgensen, administrerende direktør i IT Forum Gruppen. 

Steen Nordahl Schmidt fortsætter ”Jeg ser meget frem til at dele denne meddelelse med mine kolleger i Commerze-IT. Jeg er sikker på at den samlede gruppe kan tilbyde vores kunder en bredere produkt- og kompetencepalette, samtidig med at vi kan fortsætte vores dagligdag som kundernes lokale IT-ansvarlige”. 

Begge selskaber kommer til at fortsætte dagligdagen, og hverken medarbejdere eller kunder kommer til at mærke en forskel med undtagelse af de situationer, hvor lokal tilstedeværelse eller kompetencedeling på tværs af de to selskaber er en fordel for leverancen. 

For yderligere information kontakt venligst 
Jesper Skov Jørgensen, Adm. Dir., IT Forum Gruppen: jsj@itf.dk, +45 6311 4460 
Steen Nordahl Schmidt, Adm Dir., Commerze-IT: sns@commerze.dk, +45 4043 1466 

Om IT Forum Gruppen 
IT Forum Gruppen har over +30 års erfaring med solide it-løsninger til danske virksomheder i alle størrelser. I de sidste tre årtier har teknologien ændret sig radikalt, men virksomhedens grundlæggende filosofi er stadig den samme: Gode relationer og et nært samarbejde med kunderne skaber de bedste vilkår for et velfungerende, effektivt og sikkert it-setup.  

IT Forum Gruppen beskæftiger knap 90 kompetente medarbejdere lokaliseret ved selskabets afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup. 

For mere information, se selskabets hjemmeside: www.itf.dk 

Om Commerze-IT 
Commerze-IT beskæftiger 12 kompetente medarbejdere lokaliseret ved selskabets afdeling i Århus. 

For mere information, se selskabets hjemmeside: www.commerze.dk  

 

SÅDAN FUNGERER ET IT-SIKKERHEDSTJEK

Scroll to Top