Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul fra alle os i
IT Forum Gruppen A/S

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Vi holder naturligvis åbent mellem jul og nytår.

Vi vinker farvel til endnu et meget anderledes år, hvor COVID-19 atter tog fart, og hvor vores arbejds- og privatliv igen blev vendt på hovedet.

For IT Forum Gruppen har situationen betydet, at vi er kommet endnu tættere på mange af vores kunder. Anbefalingerne om at arbejde hjemme skabte igen et behov for teknisk sparring og assistance i de fleste virksomheder. De gode, personlige relationer mellem jer kunder og vores konsulenter viste sig hurtigt at være en fordel i denne situation.

De moderne IT-løsninger har i høj grad også vist deres værd.
Med data, infrastruktur og applikationer i skyen opnår man en fleksibilitet, der ikke bare imødekommer de moderne arbejdsvilkår, men som også gør det muligt at dele en virksomhed op og rykke arbejdspladserne ud i de private hjem uden at tabe væsentligt på produktiviteten.

Selvom vi forhåbentlig snart kommer tilbage til mere normale tilstande, har COVID-19 vist os, at IT ikke bare er IT.
Den rigtige IT-løsning og den rigtige IT-samarbejdspartner gør en forskel. Den læring kan vi alle atter tage med os ind i det nye år.

Med håbet om et fortsat godt samarbejde i 2022 vil vi hermed ønske dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. ⭐🎄🙏

Vi ses i 2022! 🤗

Kontakt
Support 
📞 Du er også velkommen til at ringe på 70 100 150.

Scroll to Top