IT Forum Gruppen og extri:co slår sig sammen

IT Forum Gruppen og extri:co slår sig sammen og udvider med fælles kompetencer på Azure, Sharepoint, Hosting og IT sikkerhed

Vi er glade for at kunne meddele, at IT Forum Gruppen og extri:co er blevet enige om at slå sig sammen for at styrke begge selskabers kompetencebase og lokale tilstedeværelse til fordel for selskabernes medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.  

extri:co har vækstet markant de senere år med vores satsninger på Microsofts cloud services indenfor Azure, Microsoft 365, CSP, Sharepoint-udvikling og Power Platform. Væksten er både båret af dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere samt fremsynede kunder, som har satset på at høste de mange digitaliseringsgevinster, der gemmer sig i at udnytte virksomhedens data bedst muligt.  

For at kunne understøtte denne udvikling samt blive styrket på driftssupport, netværks- og hostingydelser var det nødvendigt at teame op med en samarbejdspartner. Derfor er vi meget glade for at have fået muligheden for at indgå i et stærkt fællesskab med IT Forum  

Gruppen, som har store styrker indenfor disse områder samt geografisk tilstedeværelse i Jylland, Sjælland og på Fyn. Samtidig har det været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der deler vores værdisæt om medarbejderfokus og et godt arbejdsmiljø”, siger Svend Lange, administrerende direktør i extri:co.  

Jesper M. Christensen, Cloud Solution Architect hos extri:co fortsætter ”I dialogen med Jesper Skov Jørgensen og IT Forum teamet er vi blevet bekræftet i, at man kan få alle fordelene ved et bredere samarbejde og samtidig bevare den lokale kultur. I ledelsesteamet glæder vi os meget til at dyrke de muligheder, en større gruppe af kolleger og kunder giver mulighed for.   

Vi er blevet bevidste om at vi, i extri:co, kommer med nye kompetencer til gruppen og omvendt. Det bliver spændende at dyrke vores forskellige styrker for at være på forkant med udviklingen i IT-branchen og tilbyde de bedste løsninger til vores kunder”.   

Om det nye partnerskab udtaler Jesper Skov Jørgensen, administrerende direktør i IT Forum Gruppen, ”I IT Forum Gruppen har vi over de seneste år haft et dedikeret fokus på at finde lokale samarbejdspartnere på det danske marked for at øge vores lokale tilstedeværelse på tværs af Danmark og samtidig tilbyde vores kunder de bedste specialister indenfor alle relevante områder der påvirker deres IT-miljø, både i dag og i fremtiden.  

Derfor er vi meget glade for at byde extri:co velkommen i gruppen. extri:co er ekstremt dygtige når det kommer til Azure og SharePoint og i vores dialog med Svend Lange og Jesper M. Christensen fra extri:co, er vi blevet bekræftet i at en samlet gruppe vil styrke begge selskabers kompetencer når det kommer til Microsofts Cloud ydelser, Netværk og ITsikkerhed. Samtidig bygger extri:co på samme værdigrundlag som IT Forum Gruppen, hvor de personlige relationer og nærhed til kunderne er fundamentet for selskabets kultur og dagligdag”.     

Både Svend Lange og Jesper M. Christensen samt det øvrige aktionærteam forsætter i deres nuværende roller hos extri:co.   

Begge selskaber kommer til at fortsætte dagligdagen, og hverken medarbejdere eller kunder kommer til at mærke en forskel med undtagelse af de situationer, hvor lokal tilstedeværelse eller kompetencedeling på tværs af de to selskaber er en fordel for leverancen.  

For yderligere information kontakt venligst  
Jesper Skov Jørgensen, adm. dir., IT Forum Gruppen:  jsj@itf.dk, +45 6311 4460  
Svend Lange, adm. dir., extri:co: svl@extrico.dk, +45 3067 2783  

Om extri:co A/S 
extri:co blev etableret i 2005 og er en af de førende danske Microsoft partnere inden for Azure, Microsoft 365 og CSP. Med en lang række højtcertificerede Microsoft-konsulenter leveres IT services til en bred vifte af både mindre, mellemstore og store danske virksomheder.   

extri:co beskæftiger knap 30 medarbejdere lokaliseret ved selskabets afdeling i Herning og har foruden dette en stærk kreds af tætte partnerskaber med andre IT-leverandører.   

For mere information, se selskabets hjemmeside: www.extrico.dk   

  

Om IT Forum Gruppen A/S 
IT Forum Gruppen har +30 års erfaring med solide it-løsninger til danske virksomheder i alle størrelser. I de sidste tre årtier har teknologien ændret sig radikalt, men virksomhedens grundlæggende filosofi er stadig den samme: Gode relationer og et nært samarbejde med kunderne skaber de bedste vilkår for et velfungerende, effektivt og sikkert it-setup.   

IT Forum Gruppen beskæftiger 90 medarbejdere lokaliseret ved selskabets afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup.  

For mere information, se selskabets hjemmeside: www.itf.dk 

Scroll to Top