fbpx

3 gode grunde til at købe it-udstyr hos din it-leverandør

Vidste du, at IT Forum Gruppen hjælper mange af sine kunder med at købe nye pc’er, skærme, printere, kabler og alt mulig andet it-udstyr?

Fra tid til anden må der nyt udstyr til. Det kan ikke længere betale sig at opdatere PC’en, mobilen er blevet sløv eller hjemmearbejdspladsen mangler en lille effektiv printer.

Men hvad skal man så vælge? Det er spørgsmålet, som får mange til at udsætte beslutningen, så de fortsætter deres arbejde med mangelfuldt eller ineffektivt it-udstyr.

Her giver vi dig 3 gode grunde til at involvere os næste gang du står og mangler ny hardware. Og de gælder hvad enten du mangler it-udstyr til kontoret eller hjemmearbejdspladsen.

1. Nem og bekvem adgang til markeds-insights

At købe nyt it-udstyr bliver hurtigt uoverskueligt. Markedet bugner af forskellige muligheder og modeller, og de tekniske specifikationer kan virke som rent volapyk. Hos IT Forum Gruppen har vi indgående kendskab til markedet og kan hurtigt gennemskue mulighederne. Derudover har vi fingeren på pulsen og kan skille skidt fra kanel, når det gælder de særligt hypede produkter.

2. IT-udstyr der matcher dine reelle behov

Hvor tit har du ikke mødt en sælger, der efter bedste evne forsøger at overbevise dig om, hvor avanceret et behov du har? Som din faste it-samarbejdspartner har vi ikke bare indblik i dine reelle behov, vi har heller ingen interesse i at “oversælge”. Med kyndig vejledning fra os er du sikret it-udstyr, der matcher dine reelle behov – hverken mere eller mindre.

3. Spar tid og kom hurtigt i mål

I en travl hverdag er der sjældent tid til den store informationssøgning, hverken på søgemaskinerne eller ude i butikkerne. Lader du os vejlede og hjælpe dig med indkøb af dit it-udstyr, slipper du for besværret og kommer hurtigt i mål. Dermed kan du bruge din tid dér, hvor den er bedst givet ud.

Interesseret i at vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Michael Stolpe.

Michael varetager IT Forum Gruppens hardware-indkøb og er specialist i at afklare behov og finde løsninger, der matcher dit IT-behov.

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder.

Scroll til toppen