fbpx

Smart Plug-in til outlook og office – 0 kr. uden binding

PRØV dette plug-in I 30 DAGE - UDEN BINDING

Få en nemmere hverdag med dette smarte plug-in fra WORKPOINT 365 Foundation

Nu har du mulighed for at prøve WorkPoint 365 Foundation til Outlook og Microsoft Office i 30 dage for 0 kr. uden binding.

PRISER:
Det koster dig ikke noget i prøveperioden (30 dage)  – uden binding.

WorkPoint 365 Foundation (Inkl. Express) plug-in aftale: 
Èn
12 måneds aftale koster 59 kr. eks. moms. pr. md. / én licens. 

Ønsker du andre perioder, så er dette også muligt f.eks. 1, 3, 12, 24 eller 36 måneds aftaler.

*Tilbuddet gælder t.o.m Juni 2021.

HVAD GÅR DET UD PÅ?

- Et intuitivt og brugervenligt plug-in til Outlook og Microsoft Office

Administrer og strukturer e-mails og dokumenter i SharePoint med WorkPoint Express i Outlook.

Til dig, der dagligt håndterer en masse mails, DU ved uden tvivl hvor tidskrævende og stressende det kan være – ofte skal der åbnes en del fil-mapper, eller midlertidig gemmes på ”skrivebordet”, før den kan flyttes videre til det rigtige sted.

Hvad med om du bare kunne ”trække” den enkelte mail eller vedhæftede fil, direkte over i den rigtige mappe? Med dette plug-in fra WorkPoint 365 løser vi dette problem – hvis du synes det kunne være smart, så se med her.

Med en WorkPoint 365 Foundation løsning får du struktureret og nem adgang til lige præcis de dokumenter og mails du har brug for hvor som helst og når som helst. At miste information er smertefuldt. Men med denne løsning kan du kontrollere dine data og indsigter fra en enkelt kilde, hvilket sikrer, at ingen filer nogensinde går tabt. Du kan altså nemt finde dine e-mails, dokumenter, noter og samtidig lave nye dokumenter, der automatisk gemmes til senere brug og kan deles med andre i din organisation.

Med WorkPoint Express i Outlook har du adgang til alt indhold i WorkPoint 365. Du behøver ikke engang, at bevæge dig ud af Office.

Vi kan ikke snakke om Foundation pakken uden at snakke om WorkPoint Express

Med WorkPoint Express sparer du værdifulde timer med hurtig og effektiv ét-kliks e-mail-journalisering og arkivering. I dette system kan du hurtigt og nemt trække vedhæftede filer fra en e-mail over i det relevante projekt i SharePoint samt oprette noter og opgaver, så du kan registrere handlinger fra den pågældende e-mailkorrespondance. I Word, Excel og PowerPoint kan du nemt oprette det materiale, du har brug for at gemme direkte i WorkPoint-løsning ved hjælp af den indbyggede upload funktionalitet i WorkPoint Express. Der er endda også en intuitiv søgefunktion der gør det nemt at finde, hvad du søger – inklusive de projekter og sager, du er tildelt. 

Du får altså

  • Arkivering af e-mail journalisering med ét klik.
  • Sømløs struktur i Microsoft 365.
  • Muligheden for at finde den information du har brug for nemt og hurtigt.
  • Undgår at filer går tabt.
Søgefunktion er altid tilgængelig via en knap i højre side af skærmen. Her kan du søge på alt indhold, sites, enkelte dokumenter samt e-mails.
WorkPoint 365 sitet kan konfigureres og giver et let overblik over metadata (øverst), dokumenter og opgaver. Menuen til venstre giver dig adgang til øvrigt indhold.
Scroll til toppen