Navigation

Sophos sikkerhedsløsning

Sophos – enkel og synkroniseret sikkerhed
Sophos er markedsledende inden for gennemtænkte IT-sikkerhedsløsninger, og alt kan styres fra ét sted, nemlig clouden. Alt udføres efter et koncept om ’synchronized security’ – synkroniseret sikkerhed. Alle de forskellige komponenter taler sammen og deler oplysninger om mulige trusler – på den måde hjælper hinanden.

100 millioner mennesker
Sophos er i dag med til at sikre netværk, der bruges af 100 millioner mennesker i 150 lande og i 100.000 virksomheder – herunder Ford, Pixar, Xerox, Avis, Toshiba og Under Armour.

Styres gennem skyen
It-netværk vokser i kompleksitet, men for Sophos er det vigtigste fokus at bevare IT-sikkerhed som noget enkelt og pålideligt. En IT-sikkerhedsstrategi skal omfatte netværk, servere og alle de mange forskellige typer devices – og alt skal være nemt at styre gennem skyen.

Kendetegnet er enkelthed
Sophos gør det muligt at sikre ethvert endpoint i dit netværk: Fra bærbare computere til virtuelle desktops og servere, til web og e-mail-trafik og mobile enheder. Filosofien er at kombinere sikkerhed med kendetegnet: Enkelhed.

Synkroniseret sikkerhed til jeres brugere
Sophos leverer en række markedsledende produkter inden for firewalls og netværkssikkerhed, databeskyttelse og mobilitet. Sophos har et mantra om enkelhed – det betyder, at selv om produkterne løser komplekse problemer, er det enkelt at bruge.

Derudover kan de forskellige komponenter tale sammen – Sophos kalder det synchronized security – og hjælper på den måde hinanden med at beskytte jeres brugere så godt som muligt mod trusler.