fbpx

“Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum Gruppen som IT leverandør i 15 år”

Robuste møbler kræver robust it
Cane-line skaber møbler, der tåler vand og alt slags vejr. Møblerne designes af danske designere, produceres af samarbejdspartnere i Østen og distribueres til forhandlere og kunder over hele verden fra Cane-lines lager i Rynkeby.

Logistik har høj prioritet hos Cane-line. Tusindvis af møbler strømmer gennem lager og pakkeri, specielt i højsæsonen, som for havemøbler ligger i foråret og den tidlige sommer.

Cane-line har siden 1998 samarbejdet med IT Forum Gruppen om it. Et velafprøvet samarbejde, med andre ord. Et af de første fælles projekter havde til formål at implementere en e-mail-løsning, så alle medarbejdere kunne bruge den dengang nye og banebrydende teknologi i den vigtige kommunikation med kunder og samarbejdspartnere verden over. I dag leverer IT Forum Gruppen al hardware til Cane-line, dvs. servere, der hostes lokalt hos Cane-line, pc’er og printere samt sørger for installation, support og drift. Desuden sørger IT Forum Gruppen for fjernbackup af Cane-lines data.

Intet nyt er godt nyt
”Vi har egentlig ikke længere så meget med IT Forum Gruppen at gøre. Og det er et godt tegn, som siger mig, at vi har en løsning, der kører, som den skal”, fortæller Brian Djernes, adm. direktør hos Cane-line.

Brian forklarer uddybende, at Cane-line og IT Forum Gruppen gennem årene har opbygget en it -løsning, som er både robust og driftssikker, samtidig med at den er kompleks og tilpasset de specielle behov, man har hos Cane-line. 

Problemløser
IT Forum Gruppen er først og fremmest fokuserede på at løse de problemer, som møder selv den bedste it-løsning fra tid til anden:

”Vi oplever, at IT Forum Gruppen går benhårdt efter at løse tekniske problemer, så snart de opstår. Og så er det sådan set underordnet, om det er med i vores aftale eller ej. Når vi bagefter skal rede trådene ud og få økonomien på plads, er de altid rimelige”.

Brian forklarer videre, at IT Forum Gruppen med deres lange og dybe kendskab til Cane-lines forretning og processer er i stand til at udføre deres arbejde med ingen eller kun få gener for forretningen til følge. Man ville for eksempel ikke drømme om at foretage tilretninger eller opdateringer i løsningen en formiddag i april, som typisk er en af pakkeriets spidsbelastninger, men sørger for at vælge et tidspunkt med lavere aktivitet.

Gensidig tillid
”Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum Gruppen som IT-leverandør i 15 år. Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper os med at finde balancen mellem alt det nye og spændende og de velafprøvede, driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning”, udtaler Brian Djernes.

Og tilliden er der på alle niveauer, fra ledelsen, som har det strategiske overblik og indgår nye aftaler, til det operationelle lag, som fører aftalerne ud i livet. IT Forum Gruppens konsulenter har deres faste gang i huset og kender medarbejderne, som nærmest opfatter dem som nogle af deres egne. Såvel medarbejdere som den interne IT-medarbejder tøver ikke med at spørge supporterne til råds, når de løber ind i en teknisk udfordring, som de ikke kan klare på egen hånd.

Scroll til toppen