Navigation
VI HAR arbejdet MED IT-LØSNINGER OG LØNSOM IT-DRIFT i mere end 30 år

Profil

IT Forum Gruppen A/S
– vi leverer IT i øjenhøjde

Vi har gennem mere end 30 år specialiseret os i IT-løsninger, der kan give forretningsmæssige fordele i den enkelte virksomhed. Vi hjælper med at skabe overblik over virksomhedens IT infrastruktur, og vi sikrer, at der er sammenhæng mellem alt fra computere, printere og servere til styresystemer, programmer og lagring af data.

Vi rådgiver og implementerer, og vi servicerer og drifter de IT-løsninger, der er brug for ude i virksomhederne. Og selv om det handler om teknik og til tider komplicerede løsninger, taler vi altid et sprog, der er til at forstå.

Vi har eget driftscenter, hvorfra vi kan håndtere al vedligeholdelse, overvågning og løbende opdatering af virksomhedens IT. I driftscentret tilbyder vi også hosting, dvs. vi tilbyder virksomheder at leje sig ind på vores udstyr, som vi selvfølgelig har det totale driftsansvar for.

Vi har certificerede teknikere til alle vores løsninger. Der tages back up af alle data, der placeres på co-location. Vores Helpdesk er klar til at hjælpe. Og skal der bruges hardware eller software-producenter, er vi forhandler af en lang række førende mærker. Vi har gennem årene fået opbygget et stærkt netværk blandt hard- og software-forhandlerne, og det sikrer os altid gode priser og stabile leverancer.

Vi stiller skarpt på IT-økonomien – og vi skaber lønsom drift

IT skal være en integreret del af virksomheden. For os er det afgørende, at vi leverer en IT-platform, som understøtter virksomhedens forretning, og som passer til hverdagen og de daglige arbejdsgange i virksomheden.

Det betyder også, at systemer og udstyr skal være nemme at bruge og nemme at tilpasse, hvis arbejdsgange eller procedurer i virksomheden ændres. Kort sagt: Det skal bare fungere. Det frigiver nemlig mange ressourcer, der kan bruges bedre og mere effektivt på virksomhedens kerneforretning.

Vi har blik for IT-mulighederne – og vi tager ansvar

Forskellige typer af virksomheder har forskellige behov for samarbejde og tekniske løsninger. Hos os er kunderne selv med til at udvikle og sammensætte de løsninger, der virker for netop dem. Vi leverer gerne alle typer løsninger. Det vigtigste er, at løsningen matcher den enkelte kundes behov – uanset om vi skal tage ansvar for den totale drift eller blot træde til efter behov.

Vidste du, at

  • IT Forum Gruppen har godt 30 års erfaring med IT-løsninger
  • IT Forum Gruppen har eget center, hvorfra kundernes IT-løsninger konstant overvåges
  • IT Forum Gruppen har kontorer fem steder i landet og beskæftiger 40 medarbejdere
  • IT Forum Gruppen tilbyder løsninger, der dækker alt fra ganske få brugere til flere hundrede
  • IT Forum Gruppen leverer også hardware og software – til gode priser og fra stabile leverandører
  • IT Forum Gruppen sikrer sammenhæng mellem alt fra computere, printere og servere til styresystemer, programmer og lagring af data
  • IT Forum Gruppen er blandt de få hostere i Danmark, der er certificeret af brancheforeningen Danish Cloud Community
  • IT Forum Gruppen har ISAE 3402 type 2 revisorerklæring, som er ensbetydende med et ekstremt højt sikkerhedsniveau
  • IT Forum Gruppens driftcenter er sikret i højeste skaforklasse og således stort set umuligt at bryde ind i