fbpx

Office 365 Backup

Undgå tab af OFFice 365-data
- Få en sikker backupløsning

Uanset om dine data er placeret i skyen eller lokalt på egen server, er en pålidelig backup-løsning en essentiel del af din it-sikkerhed. Bruger du Office 365 anbefaler vi vores særlige Office 365 Backup. Så er du nemt og effektivt sikret mod tab af data i bl.a. Outlook, OneDrive, SharePoint og Teams.

Derfor skal du tage backup af data i skyen

Datatab kan også ske, selvom dine data befinder sig i skyen.

Som oftest skyldes datatab menneskelige fejl. En medarbejder kommer til at slette det forkerte dokument, en anden rydder op i indbakken og overser vigtige informationer i en mail-korrespondance eller noget helt tredje. Er filen først slettet, er den også slettet i skyen.

Du kan også miste data på baggrund af en CryptoLocker – en ondsindet ransomware-virus, der krypterer alle dine filer, så du ikke længere kan tilgå dem.

I alle tilfælde kan datatab være forretningskritisk.

Det bremser virksomhedens arbejdsprocesser og giver utilfredse kunder og kollegaer. Og så kan det hurtigt blive dyrt at genskabe data – hvis genskabelsen da overhovedet er mulig…

Beskyt din cloud-data med Office 365 backup

Bruger du Office 365, anbefaler vi altid, at du også får en forsvarlig backup-løsning. Microsofts tilbageholdelsespolitik kan nemlig være svær at gennemskue og giver sjældent tilstrækkelig sikring, hvis uheldet er ude.

Med Office 365 Backup er alle dine Office 365-data og filer sikret, hvis virksomheden rammes af ransomware eller en medarbejder skulle komme til at slette noget ved en fejl.

Dine fordele

  • Tryghed med backup hver dag, 365 dage
    Med vores Office 365 Backup-løsning tager vi en sikkerhedskopi af al din Office 365-data en gang i døgnet og gemmer den i 365 dage. På den måde er dine filer godt sikret, og du slipper for bekymringer om datatab.
  • En værdifuld forsikring
    Det er dyrt og besværligt at få genskabt data. For et beskedent månedligt beløb per bruger kan du sikre dig mod tab af Office 365-data, som i mange tilfælde kan være forretningskritiske.
  • Nem og hurtig genskabelse af data
    Kommer du eller en kollega til at slette en vigtig mail, en OneDrive-fil eller anden Office 365-data, er hjælpen altid nær, og du har hurtigt dine genskabte data i hænderne.

Interesseret?

Kontakt os på 70 100 150 eller via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på, hvad en Office 365 Backup-løsning vil koste for dig.

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.