Navigation

Velkommen til fire nye kollegaer

8. februar 2014

I forbindelse med, at IT Forum den 1. februar har overtaget infrastruktur-aktiviteterne i den fynske it-virksomhed Geminorum ApS, har vi fået fire nye, erfarne kolleger. De fire er Account manager Günther Weidinger og systemkonsulenterne Kim Tingkær, Kristian Dybmose og Nicolai Nielsen.

Günther Weidinger

Günther Weidinger er ansat som Key Account Manager. Günther har været selvstændig i it-branchen siden 1995, og siden 2001 har han drevet virksomheden Geminorum ApS, hvor han har været arkitekten bag de it-løsninger, som er blevet implementeret hos virksomhedens kunder. Günther har solidt kendskab i at etablere en driftssikker it-infrastruktur med produkter som bl.a. Cisco, VMware og Microsoft – enten installeret hos kunden eller i skyen.

Kim_tingkaer

Kim Tingkær er ligeledes ansat som systemkonsulent. Kim har arbejdet med it-drift og support i 15 år. De seneste år har han arbejdet indgående med Cisco, IP netværk og trådløse installationer. Kim har en CCNP Route & Switch, en CCNA Security. Ud over netværksadministration i eget og kunders datacentre har Kim siddet med Cisco’s SmartCare support-kontrakter.

kristian_dybmose

Kristian Dybmose er også ansat som systemkonsulent. Han har arbejdet med it-drift i otte år og er bl.a. uddannet i MCP (Microsoft Certified Professional). Kristian har desuden erfaring med produkter som Veeam, VMware, Cisco, Microsoft Servere og klienter.

Nicolai_nielsen

Nicolai Nielsen er ansat som systemkonsulent. Nicolai er uddannet datamatiker og har været involveret i mange forskellige opgaver – fra arbejde med pc’er over Windows-servere til VMware miljøer. Desuden er Nicolai Cisco CCNA certificeret.

 

Med overtagelsen af Geminorum får vi styrket vores kompetencer på især Cisco, og samtidig  får vi endnu flere dygtige konsulenter med erfaring inden for det felt, vi er gode til: Infrastruktur til det professionelle danske marked.