Navigation

Supportaftale

17. marts 2014

– få 100% styr på virksomhedens arbejdsstationer til en fast pris

En supportaftale hos IT Forum Gruppen betyder, at vi sørger for, at virksomhedens arbejdsstationer altid er opdateret med virusbeskyttelse, programopdateringer og lignende. Det vil sige, at virksomhedens ansatte kan fokusere på deres kernekompetencer. En supportaftale giver medarbejderne mulighed for at ringe ubegrænset til os. Det gælder, uanset om vi skal assistere med at betjene computeren eller blot få den til at makke ret, hvis noget skulle drille.

I bestemmer selv, hvor meget ansvar IT Forum Gruppen skal tage. Vi giver mulighed for tre forskellige supportaftaler:

Supportaftale

Er der noget, aftalen ikke dækker?

En computer kan være nedslidt eller gå i stykker, og hardware er ikke omfattet af aftalen. Men fordi vi følger hver enkelt maskine tæt, opdager vi som regel også i god tid, hvis en maskine er ved at være moden til udskiftning. Hvis der bruges 3. parts software i virksom­heden, som vi ikke kender tilstrækkeligt, kan vi ikke yde support, ligesom forandringer i form af installation af ny computer eller ny software ikke er inkluderet i aftalen.

Kontakt din Account Manager eller Søren Bundgaard på tlf. 70 100 150 sbu@itf.dk. De kan fortælle meget mere om mulighederne.