Navigation

Sophos Intercept-X

5. juli 2017

Sophos har lanceret Intercept-X, som er et tillægsprodukt til virksomhedens nuværende antivirus-løsning. Det sikrer dig endnu bedre, og det sikrer samtidig en sikker beskyttelse af jeres data. Sophos Intercept-X yder en effektiv beskyttelse mod Ransomware og Zero-Day trusler.

En typisk antivirus-løsning beskytter dig 80% mod bl.a. virus og phishing. Ved også at have Intercept-X installeret, er du langt bedre sikret mod de målrettede Ransomware-angreb, som vi kender pt.

Tænk sig, hvis jeres virksomhed bliver udsat for et angreb, og at krypteringen af jeres data først fandt sted flere uger efter angrebet? Denne form for angreb er en ny variant.

Har I sikret jer, at jeres backup tager højde for dette ‘forsinkede’ angreb?

Ransomware-angreb er den type af malwareangreb, der rammer flest virksomheder i dag. Jeres filer bliver krypteret, og virksomhedens data bliver taget som gidsel, indtil løsesummen er betalt. Det har en meget lang række af negative konsekvenser, og det rammer virksomhedens produktivitet, økonomi, omdømme mm meget hårdt.

Intercept-X forhindrer denne form for kryptering af data. Intercept-X gendanner automatisk de filer, der kortvarigt nåede at blive krypteret ved et angreb, og du kan hurtigt arbejde videre.

Kontakt Michael Stolpe på telefon 70 100 150, hvis du er interesseret i at høre mere om dette produkt.