Navigation

Software udviklet til dig – hostet hos os

10. juni 2014

Software skræddersyet efter dine behov og ønsker

Skræddersyet software – er det mon noget, der kan bruges i din forretning? Det er det sandsynligvis, for fordelen ved skræddersyet software er, at det er tilpasset lige præcis de udfordringer og arbejdsgange, der er i din virksomhed. Det kan vores samarbejdspartner Geminorum hjælpe dig med. De udvikler software – vi hoster og drifter den færdige løsning.

Geminorum er et softwarehus, som kan udvikle systemer, der samler dine data og præsenterer dem på en forståelig måde.  Med Geminorums hjælp kan I lagre og overføre data mellem programmer og brugere, og det optimerer jeres databehandling, så data kan bruges i hverdagen på eksempelvis en storskærm, i et særligt program eller måske som et motiverende salgsværktøj.

Det lyder langhåret, så lad os tage et eksempel:

Kokken & Jomfruen kender de fleste af os. Da de skulle skifte system, blev eksisterende data overført til det nye system. Geminorum udviklede en glidende overgang, hvor man havde mulighed for at gå tilbage i det gamle system og finde ”gamle” data, mens alle nye ordrer gik på det nye system. Nu er både webshop og ordrebehandling implementeret i det nye system, og alt kører på samme platform.

Hele systemet er hostet og driftet hos IT Forum Gruppen, og vi har et tæt samarbejde. Det sikrer, at både softwareløsning og hardware arbejder optimalt sammen.

IT Forums teknikere og Geminorums softwareudviklere snakker samme ’tekniske sprog’, og kan derfor hurtigt finde og rette eventuelle fejl samt optimere systemet – oftest uden gene for dig som kunde.

Desuden arbejder Geminorum med kodning af hjemmesider, så trænger du til nyt design eller flere besøgende på din hjemmeside, kan de også hjælpe.

Læs mere på www.geminorum.net eller kontakt Birthe Weidinger på tlf: 70 23 70 10.