Navigation

Skal vi give dit IT-miljø et serviceeftersyn?

15. september 2016

Nu er vi i gang igen efter sommerferien, og mon ikke det er tid til at få set på og tjekket op på IT-miljøet i jeres virksomhed?

Truslerne mod vores IT-sikkerhed stiger for hver dag, og vi kan, næsten dagligt, læse skræmmende historier om IT-miljøer, der er blevet hacket med meget store gener og omkostninger til følge.

IT Forum Gruppen tilbyder at gennemgå, analysere og rådgive uvildigt om jeres IT-sikkerhed, hvilket der kan være rigtig god økonomi i. Et sikkerhedstjek giver virksomheden en gennemgang af den eksisterende IT-løsning.

Mange virksomheder tegner forsikringer mod fx hackerangreb på deres bankkonti. For at kunne tegne en sådan forsikring, er der nogle IT-sikkerhedsforanstaltninger, så som antivirusprogrammer, firewall mm., man som virksomhed skal have på plads. Alt dette kan IT Forum være med til at klarlægge og dokumentere.

Man kan ikke forsikre eller gardere sig 100% mod disse hackere, men man kan, som virksomhed, være proaktiv på styring af sin IT-sikkerhed og -procedurer.

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 70 100 150 eller på mail salg@itf.dk, så vi sammen kan tilrettelægge en gennemgang af jeres IT-sikkerhed.