Navigation

Opgrader gratis til det nye Windows 10

1. september 2015

Den danske udgave af det nye styresystem fra Microsoft, Windows 10, er netop kommet på markedet. For eksisterende brugere af Windows 7, 8 eller 8.1. er det helt gratis at skifte til Windows 10.

Til stor glæde for de mange Windows 8-brugere, er startknappen og skrivebordet tilbage i Windows 10. Derudover byder det nye system på hurtig opstart og genstart, ekstra indbygget sikkerhed samt en fleksibel brugerflade med mange nye features, heriblandt:
Integration på tværs af enheder: Windows 10 fungerer både på en computer, tablet og smartphone. Programmer som Word, Excel og PowerPoint kan nu benyttes på alle enheder med fuld funktionalitet, og alt indhold kan synkroniseres automatisk via cloud-tjenesten OneDrive.
Microsoft Edge – en ny, avanceret browser: Den nye browser er designet til at gøre det lettere at linke, dele indhold, læse og researche på internettet. Som eksempel er det muligt at markere indhold og tage noter direkte på en hjemmeside og dele disse noter med andre.
Cortana – en personlig, digital assistent: Skriv eller tal til Cortana, der på kommando kan skrive e-mails, åbne bestemte dokumenter, afspille bestemt musik m.v.

Vi står gerne til rådighed for rådgivning og sparring, og vi står naturligvis også for selve opgraderingen. Vi sikrer en nem overgang, hvor vi sørger for, at setup og alle virksomhedens specialprogrammer fungerer optimalt på det nye operativsystem.

Hvis I ønsker at skifte til Windows 10, så giv os et kald. Spørg efter Søren Bundgaard på telefon 70 100 150 eller send en mail til sbu@itf.dk.