Navigation

Opdatering til Windows 10 - uden du ved det?

18. maj 2016

Er du Windows 7 eller Windows 8.1-bruger – så er du måske blevet opgraderet til Windows 10?

Den 29.07.2016 lukker Microsoft muligheden for at downloade Microsoft Windows 10 ganske gratis.

Indtil videre har Microsoft fået 300 millioner brugere til at acceptere Windows 10, hvilket gør det til det hurtigst voksende system i Microsofts historie.

Microsoft har tidligere meldt ud, at download af Windows 10 bliver en del af opdateringstjenesten: Windows Update.

Konsekvensen af det er, at Windows 10 nu ikke længere er et tilbud til brugerne, men en ’tvungen’ og automatisk opdatering, som brugeren kun kan undgå, hvis han aktivt slår opdateringen/opgraderingen fra. Tidligere skulle brugeren aktivt tilvælge download af Windows 10.

Microsoft har, siden lanceringen af Windows 10, arbejdet hårdt for, at alle brugere skulle over på dette system, som er bygget til en cloud-baseret verden, hvor de stigende opdateringer sker helt automatisk, så alle hele tiden er opdateret med seneste version.

Microsoft vil nu med en teknisk fidus få så mange som muligt til at opgradere fra Windows 8.1 og Windows 7 til Windows 10, inden Microsoft begynder at tage betaling for det nye styresystem.

 

Microsoft_Update
På billedet herover kan du se den meget usædvanlige fremgangsmåde, som Microsoft har iværksat. Hvis du klikker OK eller på det røde ’X’ i øverste højre hjørne har du hermed ’accepteret, at du er klar til opgraderingen, og at du dermed har accepteret at blive opgraderet til Windows 10.

Hvis du oplever problemer med den nye fremgangsmåde omkring opgradering til Windows 10, så er vi klar ved telefonerne på vores helpdesk på nr. 70 266 150.