Morgenseminar: Få styr på kravene til sikker mail

Datatilsynets skærpede krav til sikker mail har været en realitet siden 1. januar i år. Det betyder, at mails med fortrolige eller personfølsomme data nu altid skal sendes krypteret.

For mange virksomheder er det stadig uklart, hvad kravet om kryptering egentlig indebærer. Der findes nemlig forskellige typer kryptering og adskillige tekniske løsninger, som hver især byder på fordele og ulemper i forhold til bruger-behov og nuværende mailsystem og it-infrastruktur. Derfor inviterer IT Forum Gruppen til morgenseminar i Aarhus, Odense og Ballerup, så du kan blive klædt på til at træffe sikre og fornuftige valg omkring mail-kryptering.

På seminaret vil salgschef Thomas Binzer Nørkjær gennemgå Datatilsynets krav til sikker mail, mens systemkonsulent Anders Jørgensen vil give en letforståelig gennemgang af en bred vifte af tekniske løsninger og forklare hvordan de hver især spiller sammen med behov og anden it-infrastruktur.

Du vil få svar på spørgsmål om hvilke personoplysninger, der skal krypteres, hvad forskellen er på de forskellige typer kryptering, og du vil gå hjem med en god ide om, hvilken teknisk løsning, der matcher din virksomheds behov bedst.

Program:
09.00: Registrering og morgenbrød
09.15: Velkomst
09.20: GDPR og Datatilsynets nye krav til sikker mail i det private
09.40: Tekniske løsninger på forskellige typer kryptering
10.15: Spørgsmål
10.30: Afslutning

Efter det formelle program vil det være muligt at fortsætte dialogen og få en uforpligtende snak med én af vores konsulenter, hvis du har mere specifikke spørgsmål til din virksomheds behov for kryptering.

Tid og sted
Aarhus: Onsdag d. 20. marts kl. 09.00 – 10.30
IT Forum Gruppen, Sindalsvej 37, 8240 Risskov

Odense: Torsdag d. 21. marts kl. 09.00 – 10.30
IT Forum Gruppen, Kærvej 39, 5220 Odense SØ

Ballerup: Fredag d. 22. marts kl. 09.00 – 10.30
IT Forum Gruppen, World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Tilmelding
Tilmeld dig det enkelte seminar ved at sende en mail til Thomas Binzer Nørkjær.

Scroll to Top