Navigation

Vi tager din IT-sikkerhed meget ALVORLIGT

27. september 2016

Det er ALVOR, og snakken om IT-sikkerhed er mere aktuel end nogensinde før.

Det er NU, du skal tage stilling til din IT-sikkerhed – både i lyset af de mange hackerangreb, vi er vidende til, og i forhold til den nye persondataforordning, der stiller øgede krav til håndtering af personfølsomme data.

Den nye Persondataforordning, som blev vedtaget af EU i januar 2016, træder i kraft den 25. maj 2018. Selvom det synes langt ude i fremtiden, så er det allerede nu vigtigt at være på forkant med alle de IT-sikkerhedsmæssige regler, der skal overholdes i forhold til den nye lov.

En effektiv FIREWALL er en del af løsningen. Med en ny og opgraderet firewall kan du styrke IT-sikkerheden i din virksomhed og dermed minimere risikoen for IT-angreb og sikkerhedsnedbrud.

IT Forum Gruppen er certificeret af BFIH. Med hostingbranchens kvalitetsstempel, dvs. Hostingcertifikatet, har vi fået dokumentation på, at vi lever op til de strengeste krav inden for informationssikkerhed, medarbejdersikkerhed, fysisk sikring, drift og beredskab.

Kontakt vores salgsafdeling på telefon 70 100 150 eller på mail salg@itf.dk, så vi kan få en dialog om sikkerheden i dit IT-miljø. Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.