Navigation

IT Forum overtager den sjællandske it-virksomhed Auneo ApS

1. november 2011

Pr. 1. november 2011 overtager vi den sjællandske it-virksomhed Auneo, og dermed står vi endnu bedre rustet til at betjene vores kunder på Sjælland.

Mange virksomheder vælger i dag at outsource deres it-drift og på den måde gøre driften mere lønsom. I øjeblikket oplever vi en stor tilgang af netop den type virksomheder, og med overtagelsen af Auneo fortsætter og styrker vi den gode udvikling, siger administrerende direktør Jesper Skov Jørgensen, der ser opkøbet som en styrkelse af IT Forums position inden for it-infrastruktur til det professionelle danske marked.

Auneos direktør følger med

Sjællandske Auneo ApS har i en årrække fungeret som it-totalleverandør for flere danske virksomheder, ligesom virksomheden har løst en lang række opgaver inden for drift og hosting. I forbindelse med overtagelsen følger Auneos direktør, Martin Mogensen, med over i IT Forum, hvor han får ansvar for Sjællandsafdelingen med hovedsæde i Greve.

– Martin Mogensen har mange års erfaring med it-konsulentarbejde og support, ligesom han i mange sammenhænge har fungeret som rådgiver og sparringspartner for mindre og mellemstore virksomheder. Alt sammen kompetencer, som passer godt ind i de opgaver, som IT Forum i forvejen løser, siger Jesper Skov Jørgensen.