Navigation

IT Forum i Ballerup søger en IT systemkonsulent

18. november 2016

IT Forum Gruppen A/S i Ballerup søger en IT-systemkonsulent til netværk og Microsoft server produkter

Vi søger en erfaren IT-konsulent til at udføre opgaver for vores kunder. Vi leverer IT-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet IT-afdeling for mange af vores kunder. Vi leverer typisk alle IT-relaterede ydelser, som kunderne efterspørger eller fungerer som rådgiver, når kunden har brug for 3. parts løsninger. Opgaverne løses enten remote eller direkte hos kunden.

Jobbet
Jobbet kræver, at du har god erfaring med IT-infrastruktur og som systemkonsulent.
Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af faglige udfordringer, god kollegial sparring og gode muligheder for udvikling.
Afhængigt af dine kompetencer og ønsker, vil du få mulighed for at arbejde med IT Forums kompetenceområder, herunder:

  • Konfiguration og administration af Microsofts serverprodukter.
  • VMware vSphere.
  • Datacenteradministration via VMware og virtuelle teknologier.
  • VDI og remote desktop systemer.
  • Diverse mail- og databasesystemer.

Personen/dig
Du er fagligt dygtig og kan dokumentere en betydelig praktisk erfaring. Du er indstillet på at udvikle dine kompetencer, og vi ser gerne, at du har en gyldig Cisco CCNA certificering, dog er dette ikke et krav. Du yder et højt serviceniveau overfor kunderne og arbejder struktureret og selvstændigt med en god evne til at afslutte opgaverne.
Du kan selvstændigt rådgive dine kunder, og du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor kunden forventer en snarlig løsning på lige netop deres problem.
Det er et krav, at du har kørekort til almindelig personbil. Endvidere er det et krav, at du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder
Et spændende og afvekslende job i en vækstvirksomhed med sund økonomi. Vi er et team af dedikerede mennesker, der, med et godt arbejdsklima og kort vej til beslutninger, har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder endvidere fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning, videreuddannelse og certificering.

IT Forum Gruppen A/S
Vi har i godt 25 år leveret IT infrastrukturløsninger til det danske professionelle marked. Vi er 35 medarbejdere, heraf godt 20 systemkonsulenter – der fra vores afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup servicerer ca. 700 virksomheder i SMB segmentet. Vi har eget datacenter, der er BFIH certificeret og placeret i Aarhus med co-lokation i Esbjerg.

Din ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Kenneth Hansen på telefon 27803262 eller på mail kha@itf.dk. Din ansøgning vedlagt CV og andet relevant materiale, sendes ligeledes til kha@itf.dk.

Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse
Efter aftale.