Navigation

IT Forum Gruppen står nu endnu stærkere

5. april 2016

Pr. 1. april 2016 overtog IT Forum Gruppen A/S telefonvirksomheden Danfone A/S og går dermed for alvor ind i markedet for ip-telefoni.

Overtagelsen af Danfone sker som en naturlig konsekvens af sammensmeltningen mellem IT og telefoni og som konsekvens af en stigende efterspørgsel fra vores kunder, der ønsker, at IT Forum også tager ansvaret for telefoni.

Med overtagelsen får vi samtidig adgang til rutinerede konsulenter, der med mange års erfaring fra telefonibranchen bidrager til en styrkelse af vores kompetencer og giver mulighed for at levere selv ganske komplicerede installationer.

Løsningerne fra Danfone A/S bygger primært på produktet Flexfone, der er en hosted telefoniløsning (PBX), der tilbyder at binde alle elementer af telefoni sammen: Bordtelefon, mobiltelefon og softphone (softphone forventes på markedet i juni 2016) på computeren. Samtidig med en enkelt betjening og mulighed for avanceret funktionalitet er produktet prissat, således at de fleste virksomheder kan opnå en forbedring af deres bestående løsning, samtidig med at der er penge at spare.

Kontakt Søren Bundgaard på telefon 8742 6837 eller på mail sbu@itf.dk for yderligere information og beregning af, hvor meget I kan spare.

 

flexfone_yealink_samlet