Navigation

IT Forum Gruppen søger senior systemkonsulent med Citrix kompetencer

26. februar 2019

IT Forum Gruppen A/S søger en senior IT-systemkonsulent

Vi søger en erfaren IT-konsulent til at udføre opgaver for vores kunder. Vi leverer it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af vores kunder. Både løsninger hosted i vores Tier-3 datacenter og løsninger placeret hos kunder. Tilknytningen kan være til vores kontorer i enten Aarhus eller Odense.

Jobbet

Jobbet kræver, at du har minimum 5 års erfaring med IT-infrastruktur – gerne som systemkonsulent. Citrix kompetencer vil være en forudsætning.

Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af faglige udfordringer, god kollegial sparring og gode muligheder for udvikling.

Afhængigt af dine kompetencer og ønsker, vil du få mulighed for at arbejde med IT Forum Gruppens kompetenceområder, herunder:

  • Konfiguration og administration af Microsofts serverprodukter
  • Citrix
  • VMware vSphere
  • Datacenteradministration via VMware og virtuelle teknologier
  • VDI og remote desktop systemer
  • Diverse firewalls og netværksenheder
  • Sophos Antivirus og firewalls
  • Diverse mail- og databasesystemer

Personen/dig

Du er faglig dygtig og kan dokumentere en betydelig praktisk erfaring. Du er indstillet på at udvikle dine kompetencer, og det er en forudsætning, at du har god erfaring med Citrix. Du yder et højt serviceniveau over for kunderne og arbejder struktureret og selvstændigt med en god evne til at afslutte opgaverne.

Du kan selvstændigt rådgive dine kunder, og du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor kunden forventer en snarlig løsning på lige netop deres problem.

Det er et krav, at du har kørekort til almindelig personbil. Endvidere er det et krav, at du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

Et spændende og afvekslende job i en vækstvirksomhed med sund økonomi. Vi er et team af dedikerede mennesker, der, med et godt arbejdsklima og kort vej til beslutninger, har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder endvidere fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning, videreuddannelse og certificering.

IT Forum Gruppen A/S

Vi har i godt 30 år leveret it-infrastrukturløsninger til det danske professionelle marked. Vi er 45 medarbejdere, heraf 30 systemkonsulenter, der fra vores afdelinger i Aarhus, Odense og Ballerup servicerer ca. 700 virksomheder i SMB segmentet. Vi har eget datacenter, der er Danish Cloud Community certificeret og placeret i Aarhus med co-lokation i Esbjerg.

Din ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Kenneth Hansen på telefon 27803262 eller på mail kha@itf.dk. Din ansøgning vedlagt CV og andet relevant materiale sendes ligeledes til kha@itf.dk.

Ansøgningsfrist

Vi afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelsessted vil som nævnt være Aarhus eller Odense.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse

Snarest.