Navigation

IT Forum Gruppen A/S

14. august 2013

– nu med eget sportsstadion

“IT Forum Park” er navnet på det lokale sportsstadion i Hornbæk lige uden for Randers. Igennem fem år har IT Forum været sponsor for Hornbæk Sportsforening (HSF), og siden starten af 2013 også sponsor for klubbens stadion.

IT Forum Gruppens bestyrelsesformand, Morten Krogh, der selv bor i Hornbæk, har været en af drivkræfterne bag det nye stadion-sponsorat, og han glæder sig over, at IT Forum nu bliver knyttet endnu tættere til Hornbæk Sportsforenings værdier og sociale holdninger.

– HSF forener et højt sportsligt niveau med breddeidræt og et stærkt socialt arrangement. Det vil vi gerne støtte. HSF er inde i en god udvikling med mange nye og spændende tiltag, som IT Forum bifalder og er stolte over at være en del af, siger Morten Krogh.

Et af de nye tiltag er projektet “Afrika: “Football for Unity” i Sierra Leone, som Hornbæk Sportsforening sammen med DGI, Hummel og seks andre klubber i Danmark deltager i. Målet med Afrikaprojektet er gennem fodbold at skabe social og menneskelig forandring i et af verdens fattigste lande.I spidsen for projektet står den tidligere Brøndbyspiller og Superligatræner Erik Rasmussen.I det kommende efterår lægger “IT Forum Park” græs til det uofficielle Randers-mesterskab for Jyllandsseriehold: “IT Forum & Inter Sport Cup”.

MORTEN IT FORUM

På billedet til venstre ses Morten Krogh, bestyrelseformand i IT Forum Gruppen A/S sammen med fodboldformand i HSF, Poul Joe Kristensen