Navigation

Har I helt styr på jeres backupløsning?

4. marts 2016

– Skal vi lave et it-sikkerhedstjek i din virksomhed?

Vi ved alle, at det er altafgørende, at vi har en backup af vores data. Og når det er sagt, forstår vi så også vigtigheden af at have en brugbar backup af vores data, som kan gendannes og bruges i løbet af meget kort tid, hvis vi skulle blive ramt af virus, som fx ransomware.

Det er helt almindeligt i dag at flytte sin backup i skyen, og det er en rigtig god løsning. I IT Forums datacenter har vi altid en sikkerhedskopi af sikkerhedskopien, som bliver opbevaret på særskilt lokation.

IT Forum optimerer løbende platformen, så den er gearet til at modstå CryptoLocker og andet ransomware, men uanset hvor godt I er sikret, er det altid vigtigt, at I bruger jeres sunde fornuft og ikke åbner mails, der virker suspekte.

IT Forum er behjælpelig med en gennemgang af virksomhedens IT-procedurer, og i IT Forums populære sikkerhedstjek indgår bl.a. en gennemgang af virksomhedens backup-procedurer. Vi tilbyder at gennemgå, analysere og rådgive uvildigt om jeres IT-sikkerhed, hvilket der kan være rigtig god økonomi i. Du kan læse meget mere om IT Forums sikkerhedstjek.

Kontakt Kristian Østergaard på tlf. 70 100 150 eller kro@itf.dk eller vores tekniske chef Kenneth Hansen på mail kha@itf.dk allerede i dag. De kan fortælle meget mere om vigtigheden af at have helt styr på alle IT-procedurer i virksomheden.