Navigation

Hacker-angreb mod XP - hvor udsat er du?

15. april 2014

XP - hacker angreb_v1

Dagen er kommet, hvor at din computer ikke længere modtager opdateringer fra Microsoft, herunder de vigtige sikkerhedsopdateringer til Windows XP. Uden sikkerhedsopdateringer til din computer er den særligt udsat for angreb fra virus, spyware og anden skadelig software. Hvis virksomhedens XP computere ikke bliver opdateret, vil der være en ”nem” vej ind på virksomhedens netværk, hvor angreb kan sprede sig til andre enheder på netværket.

Det ventes, at der umiddelbart efter lukningen af Windows XP at der vil opstå en stor bølge af hacker-angreb mod det aldrende styresystem. Eftersom det sårbare styresystem er et nemt mål for hackerne, der betragter Windows XP som en genvej til andre styresystemer

Hvad vil det betyde at være uden sikkerhedsopdatering?

  • At der er stærkt forøget risiko for virusangreb
  • At der vil være programmer, som ikke kan fungere optimalt på Windows XP i fremtiden, fx JAVA, som bruges til NemID
  • At det ikke vil være muligt at opnå support fra Microsoft og derved ikke muligt at få hjælp ved evt. nedbrud af server eller pc’er
  • At der vil være nye programmer fra Microsoft og andre, som ikke er kompatible med Windows XP

 

Det aldrende operativsystem har sine begrænsninger. Så hvis du skal opnå en velbeskyttet og driftssikker løsning, er der behov for en moderne platform, som er designet til at beskytte mod nutidens trusler.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din virksomhed kommer bedst fra Windows XP over på et nyere samt sikkert system – så ring til os allerede i dag, det er ikke for sent!

Kontakt din Account Manager eller Michael Stolpe på tlf. 63 11 44 61 eller ms@itf.dk og hør meget mere om mulighederne.