Navigation

Aldrig mere gidsel

1. september 2015

Heimdal Security sikrer dig mod ransomware

I øjeblikket bliver mange virksomheder ramt af Cryptolocker/Cryptoware (ransomware). Denne skadelige kode krypterer alle virksomhedens arbejdsdokumenter og billeder på både den lokale pc, men også på serveren. Vi ser, at det ofte kun tager 10 minutter, før hele virksomhedens netværk er overtaget af hackere, som har taget alle filer som gidsler og ønsker en løsesum.

Er alle virksomhedens dokumenter placeret i Office 365, anden cloudtjeneste eller en lokal netværksharddisk, er der ekstra grund til at sikre sig.

Det kræver ofte flere konsulentdage at genskabe alle filerne, for ikke at tale om tabt arbejdstid hos virksomhedens medarbejdere. Ofte betyder det også tab af data, selvom virksomheden har en komplet backup.

Gør noget nu!
Vi har indgået partnerskab med Heimdal Security, som er udviklet af CSIS. CSIS leverer sikkerhedsløsninger til danske banker samt det amerikanske forsvar.

Heimdal Security blokerer portene
I 98 % af alle gennemførte angreb får hackeren adgang til din pc ved at udnytte programmer, som endnu ikke er blevet opdaterede. Sidste år opdaterede Heimdal vitale programmer over 300 gange og holdt således tusinder af computere sikre. Dette omfatter også Java, som er nødvendig for netbank og visning af websteder.

Heimdal – det er sikkert
Heimdal forhindrer alle former for hackerangreb, når du fx handler på internettet, surfer på Facebook, bruger netbank, læser e-mails osv. I alle disse situationer er din pc sårbar på grund af ikke-opdaterede programmer. Heimdal sørger for, at programmerne altid er opdaterede.

Sund fornuft er ikke nok
I dag bliver over 80 % af alle nye websteder oprettet med et ondsindet formål, og hackerne bliver dygtigere. Det er nu muligt at se, om et websted, et link eller et banner er skadeligt. Heimdal Pro blokerer alle de farlige websteder, så du ikke behøver at bekymre dig, når du er online.

Kontakt din Account Manager eller Michael Stolpe på tlf. 70 100 150 eller ms@itf.dk. De kan fortælle meget mere om mulighederne.