Navigation

56 dage tilbage af Windows XP

11. februar 2014

I foråret 2014 stopper Microsoft med at understøtte af Windows XP. Til den tid har Windows XP været på markedet i 12 år, men den 8. april er det altså slut med support og sikkerhedsopdateringer.

Dette vil betyde, at din pc ikke længere vil modtage opdateringer fra Microsoft, herunder sikkerhedsopdateringer til Windows XP. Uden sikkerhedsopdateringer er din pc særligt udsat for angreb fra virus, spyware og anden skadelig software.

Det betyder,

  • At der vil være programmer, som ikke kan fungere optimalt på Windows XP i fremtiden, fx JAVA, som bruges til NemID
  • At det ikke vil være muligt at opnå support fra Microsoft side og derved ikke muligt at få hjælp ved evt. nedbrud af server eller pc’er
  • At der vil være nye programmer fra Microsoft og andre, som ikke er kompatible med Windows XP

Det aldrende operativsystem har sine begrænsninger. Så hvis du skal opnå en velbeskyttet og driftssikker løsning, er der behov for moderne software og hardware, som er designet til at beskytte mod nutidens trusler.

Hvis du er i tvivl om hvordan din virksomhed kommer bedst fra Windows XP over på et nyere system – Så ring til IT Forum allerede i dag!

 

Kontakt din account manager eller Michael Stolpe på tlf. 63114461 eller ms@itf.dk. De kan fortælle meget mere om mulighederne.