Navigation

20 dage tilbage af Windows XP

18. marts 2014

I foråret 2014 stopper Microsoft med at understøtte af Windows XP. Til den tid har Windows XP været på markedet i 12 år, men den 8. april er det slut med support og sikkerhedsopdateringer.

Det vil betyde, at din computer ikke længere vil modtage opdateringer fra Microsoft, herunder sikkerhedsopdateringer til Windows XP. Uden sikkerhedsopdateringer til din computer er den særligt udsat for angreb fra virus, spyware og anden skadelig software. Hvis virksomhedens XP computere ikke bliver opdateret, vil der være ”nem” vej ind på virksomhedens netværk, hvor angreb kan sprede sig til andre enheder på netværket.

Hvad vil det betyde at være uden sikkerhedsopdatering?

  • At der er stærkt forøget risiko for virusangreb
  • At der vil være programmer, som ikke kan fungere optimalt på Windows XP i fremtiden, fx JAVA, som bruges til NemID
  • At det ikke vil være muligt at opnå support fra Microsoft og derved ikke muligt at få hjælp ved evt. nedbrud af server eller pc’er
  • At der vil være nye programmer fra Microsoft og andre, som ikke er kompatible med Windows XP

 

Det aldrende operativsystem har sine begrænsninger. Så hvis du skal opnå en velbeskyttet og driftssikker løsning, er der behov for en moderne platform, som er designet til at beskytte mod nutidens trusler.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din virksomhed kommer bedst fra Windows XP over på et nyere system – så ring til os allerede i dag!

Kontakt din Account Manager eller Michael Stolpe på tlf. 63 11 44 61 eller ms@itf.dk og hør meget mere om mulighederne.