fbpx

Microsoft Teams: Gratis webinar

Covid-19 situationen har formentlig øget dit behov for effektiv kommunikation og sparring online.

Derfor lancerer IT Forum Gruppen nu et nyt initiativ, hvor vi deler ud af vores viden og erfaring. Vi vil inspirere dig til at tænke i nye baner. Vores vision er, at webinaret skal gøre dine daglige arbejdsrutiner med Microsoft Teams mere effektive. Der er rigtig mange funktioner i Teams, og vi har udvalgt dem, som vi synes skaber mest værdi på en moderne arbejdsplads.

Med Microsoft Teams får du og dine medarbejdere fleksibiliteten til at kunne samarbejde effektivt og sikkert uanset om arbejdsdagen afvikles hjemmefra eller fra kontoret. Teams er derfor det oplagte værktøj til at håndtere den uvisse situation vi alle befinder os i pt.

Tidspunkt og tilmelding

Webinaret afholdes fredag d. 29/1-2021 fra kl. 11:00-12:00

Vi viser dig blandt andet, hvordan teams kan:
  1. Fjerne støjende mails og effektivisere kommunikation på tværs af organisationen.
  2. Samle telefoni og alle Microsoft 365-produkter i ét og samme program.
  3. Skabe videndeling, som fungerer – uanset om du arbejder hjemme, på kontoret eller er på farten.
Så hvis du vil øge din viden omkring Microsoft Teams og se mulighederne for at udnytte platformen fuldt ud, så tilmeld dig selv og dine kolleger via knappen her:
Hvad er Microsoft Teams helt præcist?

Microsoft Teams er en Office 365-applikation, der effektiviserer kommunikationen og samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere i og uden for virksomheden. Mange beskriver også Teams som en “samarbejdshub”, dvs. en platform, hvor den daglige koordination og informationsudveksling finder sted. Helt konkret kombinerer Teams chat, fil-deling, video og telefoni og fungerer samtidig som et sikkerhedslag, der beskytter virksomhedens data uanset hvordan og hvorfra den tilgås.

Læs også vores 5 gode grunde til at komme i gang med Microsoft Teams

Spørgsmål?

Kontakt Account Manager Morten Keil på mail mok@itf.dk, hvis du har spørgsmål til webinaret eller Microsoft Teams generelt.

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.