fbpx

Totrinsbekræftelse

Giv din it-sikkerhed et boost med et ekstra sikkerhedslag

Derfor er det vigtigt med totrins-bekræftelse

Vi er vant til at beskytte vores mail og andre bruger-konti med et password. Vi ved nemlig godt, at uvedkommende ikke skal have adgang til vores oplysninger og følsomme data.

Desværre er passwords ikke længere tilstrækkelige til at sikre vores it-sikkerhed. Først og fremmest fordi vi er for sløsede med dem. Vi bruger for svage passwords, glemmer at opdatere dem eller genbruger dem på tværs af konti. Derudover har cyber-kriminelle opnået stor erfaring med at opsnappe folks passwords via databrud, phishing og andre former for identitetstyverier. Faktisk er hele databaser med stjålne passwords blevet en populær handelsvare blandt kriminelle.

Løsningen er totrins-bekræftelse – også kendt som multi-faktor autentifikation (MFA). Det er en simpel løsning, og derfor en løsning vi anbefaler alle virksomheder at aktivere i videst mulig omfang.

totrinsbekræftelse

Sådan fungerer det

Totrins-bekræftelse forlænger din login-proces med et ekstra trin og giver dig dermed et ekstra lag af beskyttelse. Det betyder, at du skal bekræfte din identitet på to forskellige måder, nemlig med dit password og via din mobil.

Det hele sker automatisk, når du prøver at logge ind. Så godkender du nemt via en app på din smartphone eller en kode på sms. Derudover kan man lave forskellige tilpasninger, så totrins-bekræftelse ikke er et krav ved hvert eneste log-in. Eksempelvis kan det være et krav alene, når man befinder sig uden for virksomhedens netværk.

Lad os hjælpe dig i gang
med det samme

Team op med IT Forum Gruppen og få hjælp til at aktivere totrins-bekræftelse alle essentielle steder i jeres it-setup.

Totrins-bekræftelse er en simpel genvej til øget it-sikkerhed, og håndteres opsætningen korrekt, er der ingen kompromisser med brugervenligheden i hverdagen.

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.