fbpx

Totrinsbekræftelse

Giv din it-sikkerhed et boost med et ekstra sikkerhedslag

Derfor er det vigtigt med totrins-bekræftelse

Vi er vant til at beskytte vores mail og andre bruger-konti med et password. Vi ved nemlig godt, at uvedkommende ikke skal have adgang til vores oplysninger og følsomme data.

Desværre er passwords ikke længere tilstrækkelige til at sikre vores it-sikkerhed. Først og fremmest fordi vi er for sløsede med dem. Vi bruger for svage passwords, glemmer at opdatere dem eller genbruger dem på tværs af konti. Derudover har cyber-kriminelle opnået stor erfaring med at opsnappe folks passwords via databrud, phishing og andre former for identitetstyverier. Faktisk er hele databaser med stjålne passwords blevet en populær handelsvare blandt kriminelle.

Løsningen er totrins-bekræftelse – også kendt som multi-faktor autentifikation (MFA). Det er en simpel løsning, og derfor en løsning vi anbefaler alle virksomheder at aktivere i videst mulig omfang.

totrinsbekræftelse

Sådan fungerer det

Totrins-bekræftelse forlænger din login-proces med et ekstra trin og giver dig dermed et ekstra lag af beskyttelse. Det betyder, at du skal bekræfte din identitet på to forskellige måder, nemlig med dit password og via din mobil.

Det hele sker automatisk, når du prøver at logge ind. Så godkender du nemt via en app på din smartphone eller en kode på sms. Derudover kan man lave forskellige tilpasninger, så totrins-bekræftelse ikke er et krav ved hvert eneste log-in. Eksempelvis kan det være et krav alene, når man befinder sig uden for virksomhedens netværk.

Lad os hjælpe dig i gang
med det samme

Team op med IT Forum Gruppen og få hjælp til at aktivere totrins-bekræftelse alle essentielle steder i jeres it-setup.

Totrins-bekræftelse er en simpel genvej til øget it-sikkerhed, og håndteres opsætningen korrekt, er der ingen kompromisser med brugervenligheden i hverdagen.

Det kræver en hacker at stoppe en hacker

Hacker-angreb er svære at undgå fuldstændigt. Med en pro-aktiv indsats kan man dog minimere skaderne fra et eventuelt angreb og dermed minimere tab. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på mere avancerede sikkerhedstjek og anbefaler ofte en penetrations-test, hvor vi med hackernes egne metoder tester virksomhedens forsvarsværker i praksis. Testen er en vigtig hjælp i kortlægningen af sårbarheder og giver helt konkret input til hvordan forretningskritisk infrastruktur og data bedst beskyttes, når uheldet rammer.

Møde SBJ 0504

Dit største sikkerheds-aktiv er dine medarbejdere

Brugeradfærd og årvågenhed er afgørende faktorer inden for it-sikkerhed. Derfor er det vigtigt at engagere dine medarbejdere i spørgsmålet om it-sikkerhed. Manglende viden kan være med til at skabe grobund for uhensigtsmæssig brugeradfærd. Det gælder eksempelvis brugen af passwords og andre former for identificering, det gælder håndtering af persondata fx via mail og det gælder de små ”dovne” genveje i hverdagen, hvor vigtige filer gemmes lokalt eller et nyt program installeres uden sikkerhedsgodkendelse. Omvendt er det medarbejdernes årvågenhed, der kan være med til at forhindre et it-sikkerhedsbrud eller minimere dets konsekvenser fx ved at være opmærksomme på phishing.

Vi hjælper med awareness-træning og opkvalificering af dine medarbejdere, så de forstår – og efterlever – password-politikken, ved hvordan de håndterer forskellige typer persondata, genkender en phishing-henvendelse og ved hvornår og hvordan de skal reagere på de gængse cybertrusler. 

Scroll til toppen

Microsoft Teams:
5 gode grunde til at komme i gang

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.