Navigation

Veeam Cloud Connect

Veaam Cloud Connect er en Disaster Recovery-løsning, der henvender sig til virksomheder, der i forvejen anvender Veeam som backupløsning til virtuelle VMware- og Hyper-V-miljøer.

Veeam Cloud Connect giver mulighed for, simpelt og omkostningseffektivt, at lave en ægte offsite-backup af data, dvs. 100% separeret fra de data, der bliver taget backup af.

Alle backupdata bliver sendt og modtaget gennem en ny SSL-teknologi kaldet Cloud Gateway, der er specielt udviklet af Veeam, og som giver den bedst tænkelige sikkerhed.

Data og virtuelle miljøer gemmes i et revisionscertificeret (ISAE 3402 type 2) datacenter. Det giver mulighed for at genetablere et komplet virtuelt miljø ud fra Veeam Cloud Connect-backuppen – på enten midlertidig eller mere permanent basis, såfremt det bliver nødvendigt. Hver nat overfører vi en kopi af backuppen til vores datacenter2, således at vi altid har en kopi af den seneste backup, uanset hvad der sker. Med andre ord: Vi har backuppen liggende to steder.

Selve opsætningen konfigureres lokalt, og den eneste interaktion er udveksling af de informationer, der skal bruges til opsætningen. Herefter kører løsningen 100% automatisk – sikkert og nemt.

Backup af data til en offsite-lokation via SSL/Cloud Gateway.
100% automatisk, sikkert og nemt, når først løsningen er sat op.
Alle data bliver opbevaret krypteret i et revisionscertificeret (ISAE 3402 type 2) datacenter.
Al data bliver automatisk krypteret lokalt, inden det sendes videre til backupserveren.

BFIH-hosting

veeam_cloud_provider

 

 

 

Vil du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning? Så kontakt os allerede i dag!

Tag en snak med os