Navigation

Microsoft Office 365

– nem, hurtig og direkte vej til effektivitet

Vejen frem for mange virksomheder er ’cloud-vejen’. Der er ofte penge at spare på licens- og driftsomkostninger, og I undgår dermed at skulle forholde jer til drift, vedligehold og opdatering af softwaren.

Office 365 er Office helt, som I kender det, nu bare på en cloud-platform, hvor alle de vigtigste værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet. Og så er der alle de ekstra fordele.

Du får nem adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder: PC, Mac og tablet – og de er altid opdaterede.

Office 365 er en abonnementsløsning, og I får dermed automatisk adgang til opdateret funktionalitet – helt uden at skulle betale ekstra.

Velkendte features med skyens fleksibilitet
Office 365 har den velkendte brugergrænseflade, styrket med skyens fleksibilitet. Med Office i skyen har du dine programmer og filer med dig overalt, uanset om du arbejder offline ved desktopcomputeren, online eller fra en af dine mobile enheder.

Hvad indeholder Office 365?
Office 365 er en samlet løsning, hvor alle produkterne er integrerede og ligger i den nyeste og opdaterede version. Der findes forskellige Office 365 pakker, som bliver opbygget efter jeres behov.

Kom videre med Office 365
Kontakt IT Forum Gruppen for en uforpligtende snak om mulighederne i Office 365 sammenholdt med din virksomheds specifikke behov. Kontakt os på telefon 70 100 150.