Navigation

Hosting

En Hostingaftale hos IT Forum betyder, at I lejer jer ind på vores udstyr, som vi selvfølgelig har det totale driftsansvar for.

For virksomheder, der har behov for en server, men gerne vil slippe for store investeringer i serverhardware, serversoftware og serverrums-faciliteter og slippe for løbende udgifter til energiforbrug, vedligeholdelse og backup, er Hostingaftalen det helt rette.

Hos os bliver jeres data placeret i de rette omgivelser, hvor der er taget højde for brand, tyveri og anden uautoriseret adgang. Sikkerheden kontrolleres og justeres løbende, så det samlede sikkerhedsniveau altid er tidssvarende. Driftscentret er udstyret med den rette køling samt sikker og uafbrudt forsyning af strøm og internet. Eventuelle fejl bliver automatisk opdaget, og der sendes straks alarm til vores systemkonsulenter.

Hosting i trygge hænder

Hvis I vil være sikre på, at I lægger ansvaret for virksomhedens IT-infrastruktur i de rette hænder, så kig bl.a. på, om jeres hostingleverandør har en ansvarsforsikring og hostingcertifikatet fra Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark, BFIH. Kig også på, om udbyderen har de korrekte sikkerhedsforanstaltninger i sit driftscenter.

Som professionel hostingudbyder kan vi svare ja til det hele. IT Forum leverer hosting i særklasse, og vi kan dokumentere vores kompetencer. Tjek www.bfih.dk, hvis I vil være sikre på seriøs hosting.

En Hostingaftale hos IT Forum betyder

  • At I slipper for selv at stå for drift og vedligeholdelse af egne servere
  • At I slipper for bekymringer om opdateringer, backup, nødstrøm og sikkerhedsforanstaltninger
  • At I får frigjort tid, der i stedet kan bruges til fokus på jeres kerneforretning
  • At I får adgang til nyeste teknologi
  • At I får faste, lave driftsomkostninger
  • At I får adgang til data og programmer hvor som helst og når som helst
  • At I bliver mindre sårbare i kritiske situationer og ved ferier

Vil du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning? Så kontakt os allerede i dag!

Tag en snak med os