Navigation

Microsoft Azure

– topmoderne datacenter i skyen, fuld af fleksibilitet

Flyt virksomhedens infrastruktur op i skyen og betal kun for det reelle forbrug.

Microsoft Azure er en platform, som gør det muligt at afvikle din virksomheds systemer og applikationer i skyen ganske som i virksomhedens eget datacenter. Forskellen er blot, at det kører i Microsofts datacentre på Microsofts Azure virtualiseringsplatform.

Microsoft Azure tilbyder en komplet underliggende infrastruktur, som gør virksomheden i stand til at flytte hele eller dele af deres eksisterende datacenter til Microsoft Azure platformen.

Hvorfor skal I vælge Azure?
Microsoft Azure er baseret på betaling efter reelt forbrug. I betaler kun for de ressourcer, I har i brug.

Alt bliver afregnet efter reelt forbrug, og ikke som i et traditionelt datacenter efter investeringer i hardware, strøm, køling, lokation osv. Nøgleordene skalerbarhed og elasticitet bliver reelt en del af den daglige drift.

Microsoft Azure
Da Microsoft driver deres Azure datacentre globalt, kan ressourcer placeres tættest på de brugere, som skal benytte dem.

Microsoft Azure overholder og opfylder en lang række branchespecifikke sikkerhedsstandarder og sikkerhedskontroller og er anerkendt af EU’s databeskyttelsesmyndigheder for at overholde de strenge EU-love om beskyttelse af personlige oplysninger.

For nærmere information kontakt IT Forum på telefon 70 100 150.